Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimarts, 14 de juliol de 2015

Pastissets allargats amb xocolate i pinyons


Jo he elaborat aquests pastissets amb un motlle tipus "pantera rosa", però podem usar qualsevol tipus de motlle de petites porcions

Ingredients
6 ous
200 grams de sucre
200 grams de farina
1 pessic de sal
Pinyons
Opcional = 50 grams de mantega fossa
( No porta cap tipus de llevat )

Per la cobertura
Xocolate negra
Xocolate blanca
Pinyons 


Preparació 
Batre els ous + sucre+ sal fins que blanquegin i doblin el seu volum, afegir la farina tamisada poc a poc, opcional si pot afegir 50 grams de mantega desfeta .


Posar el preparat en el motlle engreixat i enfarinat, omplir de massa 3/4 del total de la cavitat.

Coure al forn a 180 graus durant uns 10 / 15  minuts ( dependrà del forn ).

Torrarem els pinyons en una paella sense cap tipus de greix i reservar.

Un cop cuits els pastissets, treure del forn i els deixarem refredar sobre una reixeta  fora del motlle.

Mentre fondrem  les dues xocolates per separat al bany maria, tot seguit amb un pinzell o una cullera banyarem les peces unes amb xocolate blanca i les altres amb xocolate negra, decorarem amb els pinyons torrats.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...