Jo he elaborat aquests pastissets amb un motlle tipus "pantera rosa", però podem usar qualsevol tipus de motlle de petites porcions
Ingredients
6
ous
200 grams de sucre
200 grams de farina
1 pessic de sal
Pinyons
Opcional = 50 grams de mantega fossa
( No porta cap tipus de llevat )
Per la cobertura
Xocolate negra
200 grams de sucre
200 grams de farina
1 pessic de sal
Pinyons
Opcional = 50 grams de mantega fossa
( No porta cap tipus de llevat )
Per la cobertura
Xocolate negra
Xocolate blanca
Pinyons
Preparació
Batre
els ous + sucre+ sal fins que blanquegin i doblin el seu volum,
afegir la farina tamisada poc a poc, opcional si pot afegir 50 grams
de mantega desfeta .
Torrarem els pinyons en una paella sense cap tipus de greix i reservar.
Un
cop cuits els pastissets, treure del forn i els deixarem refredar sobre una reixeta fora del motlle.
Mentre fondrem les dues xocolates per separat al bany maria, tot seguit amb un pinzell o una cullera banyarem les peces unes amb xocolate blanca i les altres amb xocolate negra, decorarem amb els pinyons torrats.
Bon
profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna