Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimecres, 27 de maig de 2015

La Tamara ja es a casa, gràcies a tothom







Merci a tots la Tamara ja es a casa.

Realment no us podeu imaginar com ens ha ajudat el vostre suport. No tenim paraules
 * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Moltes gràcies a tots per ajudar a difondre el missatge, només per facebook en menys de 24 hores més de 3000 trucades de SOS, això demostra que quan s'usa bé, amb el cor, és un mitjà ideal per ajudar els altres.
Bon dia a tothom - Susanna

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com  
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna



dimarts, 26 de maig de 2015

Desapareguda 24.05.2015




Gràcies per ajudar-nos mossos ens han dit que a vegades la manera més ràpida de trobar a algú es difondre a les xarxes socials ja que arriba a molta gent molt ràpidament.. 


Gràcies a tots els que ho esteu compartint.. així que la trobem entre tots us avisarem.



És la meva germana, porta desapareguda des del dissabte!! L'últim que sabem és que ha estat vista per Barcelona.
Qualsevol informació possible serà benvinguda!!

Aquesta informació pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

dilluns, 25 de maig de 2015

Pastissets de full " de mossegada "

Ingredients
Pasta de full
Crema ce cacau
Sèsam
Un ou batut
Sucre blanc i/o roig
Ametlles laminades
Cireres confitades

Preparació
En primer lloc encendrem el forn a 200 graus. 

1.- ) Tallarem la pasta de full en forma de petits quadrats de no més de 4 cm,pintarem d´ou batut, ensucrar i col.locar en el centre un tros de cirera.

2.-) Tallarem tires de pasta de full i les  cargolarem a lo llarg, pintar amb ou batut, ensucrar i tirar per sobre granes de sèsam.

3.-) Tallarem la pasta de full en forma de petits quadrats de no més de 4 cm, posarem en el centre una culleradeta de crema de cacau, tancar només per dos costats, pintarem d´ou batut i  ensucrar 

 Fornejar per espai d'uns 15/20 minuts, dependrà de la mida  i del nostre forn. 

Bon profit 


Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Amanida d´endivies amb patates xips i pipes de gira.sol



Ingredients
Endívies
Tomàquets madurs
Pipes de gira.sol ( poden ser crues o torrades )
Oli d´oliva
Vinagre
Sal
Pebre
Patates xips

Preparació
Posarem les fulles senceres en una safata de servir ( com si fossin barquetes ) i decorarem al gust amb la resta d´ingredients, amanir amb una vinagreta que prepararem amb l´oli, vinagre, sal, pebre ).

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Tallarines amb bacó i aroma de foie


Ingredients
Tallarines ( si es pasta fresca encara més bons )
Bacó fumat
Una llauneta de foie
Sal
Pebre
Tomàquet fregit
Oli d´oliva
Formatge ratllat ( opcional )


Preparació

Sofregir la ceba i el bacó tot tallat petit em un raig d´oli a foc baix fins que quedi quasi transparent, després el foie, condimentar amb sal i pebre, i al final el tomàquet.


Mentre bullir la pasta amb un pessic de sal, ( el temps indicat pel fabricant ) escórrer , no passar per aigua, afegir a la cassola del sofregit,  remenar la pasta fins que quedi tot integrat.

Opcional  / Posar-la al plat ,  ratllar un bon formatge sec per sobre i servir al moment.

* Si volem que la pasta ens quedi melosa, es tant fàcil com reservar un vas de l´aigua de bullir.la i afegir a la cassola un cop cuita.


Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Bacallà a la romana



Ingredients
Lloms de bacallà
Pebre negra
Una culleradeta de llevat químic tipus ( Royal )
Oli de gira.sol per fregir
Farina normal ( de tot us )
Aigua amb gas
Un ou batut
( Inicialment no i posarem sal, ja que el bacallà en porta )

Preparació
Tant fàcil com fer una barreja amb tot els ingredients menys el bacallà, ens te que quedar una massa una mica espessa perquè ens quedi enganxada al bacallà.

Escalfar l´oli i fregir els peces per tandes, escórrer sobre una reixeta i servir calent

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

dimarts, 19 de maig de 2015

Pastis llaminadures Mar


Avui volem compartir amb tots vostès aquest preciós pastís, per celebrar l´ aniversari de la Mar , una nena  molt especial de part dels seus avis que  se  l´estimen MOLT


Felicitacions, i moltes gràcies per confiarnos l'elaboració del seu  pastís d´aniversari


Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

divendres, 8 de maig de 2015

Xocolate en pols sense gluten



Xocolate en pols sense gluten, la tenim a la nostre petita botiga

Xocolata en pols sense gluten  

.
D'una excel·lent qualitat, apta per fer a la tassa i en batut.
Pot elaborar-se en sistema tradicional i també al microones
Pes net 780 grams
.
La seva composició:
Sucre, cacau en pols semidesgreixat, midó de blat de moro i vainillina.



Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

dijous, 7 de maig de 2015

Sucre invertit o liquid

Sucre invertit és la combinació de glucosa i fructosa. El seu nom fa referència al fet que el poder rotatori de la solució enfront de la llum polaritzada és invertit pel procés d'hidròlisi que separarà la sacarosa en les seves dues subunitats.

Ingredients
300 grams d´aigua embotellada
700 grams de sucre
1 culleradeta àcid tartaric
1 culleradeta de bicarbonat

Preparació
Posar un cassó al foc amb l'aigua, el sucre i l'àcid tartaric, deixarem que s´escalfi  fins a uns 100 graus aproximadament, retirar del foc i deixar fins que estigui tebi, ara afegirem la culleradeta de bicarbonat i barrejarem uns minuts, si ens surt una espumeta no pasa res, està en el guió, ella sola desapareixerà, deixarem refredar al mateix cassó. 

Un cop fred envasarem en un pot de vidre amb tapa i guardarem al rebost fins que el tinguem que utilitzar 

Ideal per a gelats, així no es formen cristalls de gel, en pastissos ajuda a durant més temps tendres .... substituir una quarta part del sucre normal pel seu pes en sucre invertit.

En els pastissos substituir un 20 % del sucre normal pel seu pes en sucre invertit, es conservaràn més temps tendres.

* Guardar al rebost, dura uns 12 mesos.

Bons dolços i bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

dimecres, 6 de maig de 2015

Mini cupcakes de mossegada per l´Anna


Volem compartir amb vostès aquests preciosos mini cupcakes ( petites magdalenes de mossegada ) , per a una molt especial persona que va celebrar el seu aniversari fa molts pocs dies.


Moltes gràcies per confiar en nosaltres per a la elaboració del postres  en un dia tan especial, per molts i molts anys de part de tot l'equip



Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...