Ingredients
300 grams d´aigua embotellada
700 grams de sucre
1 culleradeta àcid tartaric
1 culleradeta de bicarbonat
Preparació
Posar un cassó al foc amb l'aigua, el sucre i l'àcid tartaric, deixarem que s´escalfi fins a uns 100 graus aproximadament, retirar del foc i deixar fins que estigui tebi, ara afegirem la culleradeta de bicarbonat i barrejarem uns minuts, si ens surt una espumeta no pasa res, està en el guió, ella sola desapareixerà, deixarem refredar al mateix cassó.
Un cop fred envasarem en un pot de vidre amb tapa i guardarem al rebost fins que el tinguem que utilitzar
Ideal per a gelats, així no es formen cristalls de gel, en pastissos ajuda a durant més temps tendres .... substituir una quarta part del sucre normal pel seu pes en sucre invertit.( o sigui un 25 % )
En els pastissos substituir un 20 % del sucre normal pel seu pes en sucre invertit, es conservaran més temps tendres.
Fins i tot en el pa, a raó de un 50 %.
En els pastissos substituir un 20 % del sucre normal pel seu pes en sucre invertit, es conservaran més temps tendres.
Fins i tot en el pa, a raó de un 50 %.
* Guardar al rebost, dura uns 12 mesos.
Bons dolços i bon profit
Bons dolços i bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna