Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 7 de maig de 2015

Sucre invertit o liquid

Sucre invertit és la combinació de glucosa i fructosa. El seu nom fa referència al fet que el poder rotatori de la solució enfront de la llum polaritzada és invertit pel procés d'hidròlisi que separarà la sacarosa en les seves dues subunitats.

Ingredients
300 grams d´aigua embotellada
700 grams de sucre
1 culleradeta àcid tartaric
1 culleradeta de bicarbonat

Preparació
Posar un cassó al foc amb l'aigua, el sucre i l'àcid tartaric, deixarem que s´escalfi  fins a uns 100 graus aproximadament, retirar del foc i deixar fins que estigui tebi, ara afegirem la culleradeta de bicarbonat i barrejarem uns minuts, si ens surt una espumeta no pasa res, està en el guió, ella sola desapareixerà, deixarem refredar al mateix cassó. 

Un cop fred envasarem en un pot de vidre amb tapa i guardarem al rebost fins que el tinguem que utilitzar 

Ideal per a gelats, així no es formen cristalls de gel, en pastissos ajuda a durant més temps tendres .... substituir una quarta part del sucre normal pel seu pes en sucre invertit.

En els pastissos substituir un 20 % del sucre normal pel seu pes en sucre invertit, es conservaràn més temps tendres.

* Guardar al rebost, dura uns 12 mesos.

Bons dolços i bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...