TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dilluns, 25 de maig del 2015

Bacallà a la romana



Ingredients
Lloms de bacallà tallats a daus
Pebre negra
Una culleradeta de llevat químic tipus ( Royal )
Oli de gira.sol per fregir
Farina normal ( de tot us )
Aigua amb gas
Un ou batut
( Inicialment no i posarem sal, ja que el bacallà en porta )

Preparació
Tant fàcil com fer una barreja amb tot els ingredients menys el bacallà, ens te que quedar una massa una mica espessa perquè ens quedi enganxada al bacallà.

Passar els trossos de bacallà per la massa que em preparat.

Escalfar l´oli i fregir els peces per tandes, escórrer sobre una reixeta i servir calent

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...