Pasta
de full
Crema ce cacau
Crema ce cacau
Sèsam
Un ou batut
Sucre blanc i/o roig
Ametlles laminades
Cireres confitades
Preparació
En
primer lloc encendrem el forn a 200 graus.
1.- ) Tallarem
la pasta de full en forma de petits quadrats de no més de 4 cm,pintarem d´ou batut, ensucrar i col.locar en el centre un tros de cirera.
2.-) Tallarem tires de pasta de full i les cargolarem a lo llarg, pintar amb ou batut, ensucrar i tirar per sobre granes de sèsam.
3.-) Tallarem la pasta de full en forma de petits quadrats de no més de 4 cm, posarem en el centre una culleradeta de crema de cacau, tancar només per dos costats, pintarem d´ou batut i ensucrar
Fornejar per espai d'uns
15/20 minuts, dependrà de la mida i del nostre forn.
Bon
profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna