Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 25 de maig de 2015

Pastissets de full " de mossegada "

Ingredients
Pasta de full
Crema ce cacau
Sèsam
Un ou batut
Sucre blanc i/o roig
Ametlles laminades
Cireres confitades

Preparació
En primer lloc encendrem el forn a 200 graus. 

1.- ) Tallarem la pasta de full en forma de petits quadrats de no més de 4 cm,pintarem d´ou batut, ensucrar i col.locar en el centre un tros de cirera.

2.-) Tallarem tires de pasta de full i les  cargolarem a lo llarg, pintar amb ou batut, ensucrar i tirar per sobre granes de sèsam.

3.-) Tallarem la pasta de full en forma de petits quadrats de no més de 4 cm, posarem en el centre una culleradeta de crema de cacau, tancar només per dos costats, pintarem d´ou batut i  ensucrar 

 Fornejar per espai d'uns 15/20 minuts, dependrà de la mida  i del nostre forn. 

Bon profit 


Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...