Ingredients
Tallarines ( si es pasta fresca encara més bons )
Bacó fumat
Una llauneta de foie
Sal
Pebre
Tomàquet fregit
Oli d´oliva
Formatge ratllat ( opcional )
Preparació
Sofregir la ceba i el bacó tot tallat petit em un raig
d´oli a foc baix fins que quedi quasi transparent, després el foie, condimentar amb
sal i pebre, i al final el tomàquet.
Mentre bullir
la pasta amb un pessic de sal, ( el temps indicat pel fabricant ) escórrer , no passar per aigua, afegir a la cassola del sofregit, remenar la pasta fins que quedi tot integrat.
Opcional / Posar-la
al plat , ratllar un bon formatge sec per sobre i servir al
moment.
* Si volem que la pasta ens quedi melosa, es tant fàcil com reservar un vas de l´aigua de bullir.la i afegir a la cassola un cop cuita.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna