Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 25 de maig de 2015

Tallarines amb bacó i aroma de foie


Ingredients
Tallarines ( si es pasta fresca encara més bons )
Bacó fumat
Una llauneta de foie
Sal
Pebre
Tomàquet fregit
Oli d´oliva
Formatge ratllat ( opcional )


Preparació

Sofregir la ceba i el bacó tot tallat petit em un raig d´oli a foc baix fins que quedi quasi transparent, després el foie, condimentar amb sal i pebre, i al final el tomàquet.


Mentre bullir la pasta amb un pessic de sal, ( el temps indicat pel fabricant ) escórrer , no passar per aigua, afegir a la cassola del sofregit,  remenar la pasta fins que quedi tot integrat.

Opcional  / Posar-la al plat ,  ratllar un bon formatge sec per sobre i servir al moment.

* Si volem que la pasta ens quedi melosa, es tant fàcil com reservar un vas de l´aigua de bullir.la i afegir a la cassola un cop cuita.


Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...