Amb les clares batudes en fred a punt de neu forta, s´elabora la merenga.
Hem de tenir en compte que els estris que fem servir han d´estar totalment nets i sense cap tipus de greix.
Si fem servir clares fresques, separarles dels rovells ( que podem utilitzar per altres aplicacions, como una crema catalana ) i es recomenable de reservar tapades a la nevera un mínim de 12 hores.
A més de que ens millorará el resultat, ens será fácil de treure alguna impuressa que hagi quedat a les clares.
Necessitem uns 40/50 grams de sucre fi per cada clara d´ou.
Clares d´ou - si son fresques millor -
Preparació
Batre les clares amb una tercera part del sucre, quan comenci a agafar cos afegir la resta del sucre i seguir batent, elles ens indicaran quan estan fortes.
A partir d'aquí ja estàn a punt per a la nostra elaboració.
Bons postres, i bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna