Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 3 de novembre de 2016

Clares a punt de neu forta - Merenga


Amb les clares batudes en fred a punt de neu forta, s´elabora la merenga.

Hem de tenir en compte que els estris que fem servir han d´estar totalment nets i sense cap tipus de greix.

Si fem servir clares fresques, separarles dels rovells ( que podem utilitzar per altres aplicacions, como una crema catalana ) i es recomenable de reservar tapades a la nevera un mínim de 12 hores.

A més de que ens millorará el resultat, ens será fácil de treure alguna impuressa que hagi quedat a les clares. 

Ingredients 
Necessitem uns 40/50 grams de sucre fi per cada clara d´ou.
Clares d´ou - si son fresques millor -

Preparació
Batre les clares amb una tercera part del sucre, quan comenci a agafar cos afegir la resta del sucre i seguir batent, elles ens indicaran quan estan fortes.
 
A partir d'aquí ja estàn a punt per a la nostra elaboració.

Bons postres, i bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...