Ingredients
6
ous
200
grams de sucre ( jo sempre i poso menys sucre, uns 150 grams )
200
grams de farina
(
no porta cap tipus de llevat)
*
Opcional 50 grams de mantega tova
Ametlla laminada torrada
Preparació
Batre
els ous amb el sucre fins aconseguir una crema espessa, afegir la
farina tamisada ( se li pot afegir acuradament 50 grams de mantega
desfeta).
Fornejar
a temperatura moderada ( 170 º ) en un motlle engreixat i
enfarinat, durant uns 25 a 30 minuts, dependrà del forn. ( aquest
motllo es de 24 cm ), un cop cuit deixar refredar sobre una reixeta.
Desfer la confitura al bany maria amb un parell de cullerades d´aigua, - o - opcionalment amb algún licor al gust-
Partir les maduixes netes i sense capoll per la meitat , en deixem una de sencera per posar al centre del pastís.
Partir el pastís per la meitat i farcir amb la meitat de la confitura que tenim preparada, tapar, cobrir amb la resta els laterials i el sobre ( ens reservarem una mica per pintar les maduixes ).
Tot seguit envoltarem el pastís amb les lamines d´ametlla, decorarem el sobre amb les maduixes tallades i les pintarem amb la resta de la confitura perque quedin brillants.
Bon
profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna