Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 14 de novembre de 2016

Pastis genovès de maduixa




 
Ingredients
6 ous
200 grams de sucre ( jo sempre i poso menys sucre, uns 150 grams )
200 grams de farina
( no porta cap tipus de llevat)
* Opcional 50 grams de mantega tova

Ametlla laminada torrada


Preparació
Batre els ous amb el sucre fins aconseguir una crema espessa, afegir la farina tamisada ( se li pot afegir acuradament 50 grams de mantega desfeta).

Fornejar a temperatura moderada ( 170  º ) en un motlle engreixat i enfarinat, durant uns 25 a 30 minuts, dependrà del forn. ( aquest motllo es de 24 cm ), un cop cuit deixar refredar sobre una reixeta.

Desfer la confitura al bany maria amb un parell de cullerades d´aigua, - o - opcionalment amb algún licor al gust-

Partir les maduixes netes i sense capoll per la meitat , en deixem una de sencera per posar al centre del pastís.

Partir el pastís per la meitat i farcir amb la meitat de la confitura que tenim preparada, tapar, cobrir amb la resta els laterials i el sobre ( ens reservarem una mica per pintar les maduixes ).

Tot seguit envoltarem el pastís amb les lamines d´ametlla, decorarem el sobre amb les maduixes tallades i les pintarem amb la resta de la confitura perque quedin brillants.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...