Ingredients
per la base del PASTÍS
6
ous
150
grams de sucre
200
grams de farina ( no porta cap tipus de llevat )
*
Fet amb un motlle de 20 cm
Preparació
Batre
els ous amb el sucre fins aconseguir una crema espessa que haurá
triplicat el seu volúm, afegir la farina tamisada.
Fornejar
a 170 graus en un motlle engreixat i enfarinat durant uns 25 / 35
minuts, dependrá del forn i del tipus de motlle.
Desmotllat
i refredar sobre una reixeta.
*
* * * * * * * * * * *
Ingredients
per la decoració del PASTÍS
Xocolate
de cobertura ( blanca -o- negre ) al gust
Colorant
alimentari
Preparació
Escalfar
el forn a 100 graus.
Distribuirem les clares muntades a punt de neu forta en diverses mànigues pastisseres a les que amb anterioritat haurem pintat al seu interior unes tires de diferents colors amb els nostres colorants alimentaris, col·locarem filtres amb el disseny desitjat.
Seguidament en una placa de forn folrada amb paper vegetal, ens disposarem a formar les flors que enfornarem fins que estiguin seques, de 45 a 60 minuts, dependrà de la forma i mida de les flors i del nostre forn.
Distribuirem les clares muntades a punt de neu forta en diverses mànigues pastisseres a les que amb anterioritat haurem pintat al seu interior unes tires de diferents colors amb els nostres colorants alimentaris, col·locarem filtres amb el disseny desitjat.
Seguidament en una placa de forn folrada amb paper vegetal, ens disposarem a formar les flors que enfornarem fins que estiguin seques, de 45 a 60 minuts, dependrà de la forma i mida de les flors i del nostre forn.
Bon
profit
Aquesta
recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo
que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna