TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

dimecres, 16 de novembre del 2016

Pastís genovès amb flors de merenga


Ingredients per la base del PASTÍS
6 ous
150 grams de sucre
200 grams de farina ( no porta cap tipus de llevat )
* Fet amb un motlle de 20 cm

Preparació 
Batre els ous amb el sucre fins aconseguir una crema espessa que haurá triplicat el seu volúm, afegir la farina tamisada.

Fornejar a 170 graus en un motlle engreixat i enfarinat durant uns 25 / 35 minuts, dependrá del forn i del tipus de motlle.

Desmotllat i refredar sobre una reixeta. 
 

* * * * * * * * * * * *
Ingredients per la decoració del PASTÍS
Xocolate de cobertura ( blanca -o- negre ) al gust
Colorant alimentari


Preparació
Escalfar el forn a 100 graus.

Distribuirem les clares muntades a punt de neu forta en diverses mànigues pastisseres a les que amb anterioritat haurem pintat al seu interior unes tires de diferents colors amb els nostres colorants alimentaris, col·locarem filtres amb el disseny desitjat.

Seguidament en una placa de forn folrada amb paper vegetal, ens disposarem a formar les flors que enfornarem fins que estiguin seques, de 45 a 60 minuts, dependrà de la forma i mida de les flors i del nostre forn.

Muntatge 
Regar el pastís amb la cobertura de xocolata i seguidament enganxar les flors.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...