Ingredients
per la base del PASTÍS
6
ous
150
grams de sucre
200
grams de farina ( no porta cap tipus de llevat )
*
Fet amb un motlle de 20 cm
Preparació
Batre
els ous amb el sucre fins aconseguir una crema espessa que haurà triplicat el seu volum, afegir la farina tamisada a tandes.
Fornejar
a 170 graus en un motlle engreixat i enfarinat durant uns 25 / 35
minuts, dependrà del forn i del tipus de motlle.
Desemmotllat
i refredar sobre una reixeta.
*
* * * * * * * * * * *
Ingredients
per la decoració del PASTÍS
Xocolate
de cobertura ( blanca -o- negre ) al gust
Ingredients
4 clares ( reservar els rovells per fer crema catalana ...per exemple )
180 grams de sucre
Una cullerada sopera de suc de llimona
Opcional : Colorant alimentari
4 clares ( reservar els rovells per fer crema catalana ...per exemple )
180 grams de sucre
Una cullerada sopera de suc de llimona
Opcional : Colorant alimentari
Preparació
Batre les clares juntament amb el sucre al bany maria fins que no es trobin els granets, seguidament afegir la cullerada de suc de llimona, tornar a batre i retirar el foc.
Seguir batent fins aconseguir una textura espessa i amb cos
( Si les volem d´un sol color ara es el moment de afegir colorant )
Seguidament posar en una màniga pastissera amb un broquet dentat, formarem les roses o flors sobre una safata de forn folrada amb paper vegetal.
( Si les volem vetades, amb l ´ajuda d´un pinzell pintarem tires verticals dins de la màniga pastissera )
Enfornar per espai mínim d'1 hora, dependrà de la mida de les peces.
Refredar sobre una reixeta.
Muntatge
Bon
profit
Aquesta
recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo
que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna