TRADUCTOR D ´IDIOMES
Translate
dimarts, 6 de juny del 2017
Coca de pa de pessic de maizena apte per celíacs ( sense gluten )
* Hem utilitzat un motlle de 32x23 i ha quedat una coca de 6 cm d´alçada
Ingredients
6 ous
250 grams de farina fina de blat de moro ( Maizena )
180 grams de sucre ( a qui li agradi més dolç...ja sap )
1 culleradeta de llevat químic tipus Royal
1 Pessic de sal
Preparació
Folrar el motlle o safata amb paper vegetal i escalfar al forn a 175 graus.
Tamisar la farina amb la culleradeta de llevat i reservar.
Batre els ous amb 100 grams de sucre i el pessic de sal fins que tripliqui el seu vólum, això seran uns quasi 15 minuts de batre, seguidament i amb precaució de que la massa no perdi l´aire, incorporar la maizena en dos o tres cops.
Passar a la safata de forn i cobrir amb la resta de sucre que tenim reservar.
Fornejar per espai d´uns 35/40 minuts, ( dependrà del votre forn ) , refredar sobre una reixeta.
Bon profit i a gaudir.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna