Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimarts, 6 de juny de 2017

Coca de pa de pessic de maizena apte per celíacs


 * Hem utilitzat un motlle de 32x23 i ha quedat una coca de 6 cm d´alçada

Ingredients
6 ous
250 grams de farina fina de blat de moro ( Maizena )
180 grams de sucre ( a qui li agradi més dolç...ja sap )
1 culleradeta de llevat químic tipus Royal
1 Pessic de sal

Preparació
Folrar el motlle o safata amb paper vegetal  i escalfar al forn a 175 graus.

Tamisar la farina amb la culleradeta de llevat i reservar.

Batre els ous amb 100 grams de sucre i el pessic de sal fins que tripliqui el seu vólum, això seran uns quasi 15 minuts de batre, seguidament i amb precaució de que la massa no perdi l´aire,  incorporar la maizena en dos o tres cops.

Passar a la safata de forn i cobrir amb la resta de sucre que tenim reservar.

Fornejar per espai d´uns 35/40 minuts, ( dependrà del votre forn ) , refredar sobre una reixeta.

Bon profit i a gaudir.


Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna


 

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...