Ingredients
4
ous
1
iogurt natural sense sucre
2
mides del vas del iogurt de sucre ( una la posarem dins i l´altre
per la cobertura)
3 mides del vas del iogurt de farina de pastisseria
3/4 mida del vas del iogurt de..( oli d´oliva, o de gira-sol o de mantega fosa)
3 mides del vas del iogurt de farina de pastisseria
3/4 mida del vas del iogurt de..( oli d´oliva, o de gira-sol o de mantega fosa)
1
pell de llimona ratllada
1 cullerada petita de llevat químic tipus Royal
1 cullerada petita de llevat químic tipus Royal
Albercocs
naturals tallats a trossos sense treure la pell ( la pell ben neta )
Preparació
Tamisar
la farina amb el llevat i reservar.
Batre
les clares a punt de neu amb un pessic de sal i una cullerada de sucre, reservar.
Batre els rovells amb la pell de llimona ratllada i un vas de sucre fins que ens quedi com una pomada, afegir poc a poc l´oli , desprès el iogurt, la farina quan ja estigui tot integrat, al final les clares a punt de neu que tenim reservades sense batre, donarem unes voltes suaus fins que quedi tota incorporada.
* Millor si es fa a tandes 1/2 farina, 1/2 clares, 1/2 farina i finalment la resta de les clares.
Batre els rovells amb la pell de llimona ratllada i un vas de sucre fins que ens quedi com una pomada, afegir poc a poc l´oli , desprès el iogurt, la farina quan ja estigui tot integrat, al final les clares a punt de neu que tenim reservades sense batre, donarem unes voltes suaus fins que quedi tota incorporada.
* Millor si es fa a tandes 1/2 farina, 1/2 clares, 1/2 farina i finalment la resta de les clares.
Posar
la massa en un motlle que ja tindrem untat amb mantega i enfarinat (
o folrat amb paper vegetal ) colocarem els trossos d´albercoc
i ensucrarem amb la reste de sucre que tenim reservat.
Fornejar
a 180 graus uns 35/40 minuts ( dependrà del vostre forn i de la mida
del motlle escollit ) , deixar refredar sobre una reixeta, ideal
a totes hores
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna