Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimecres, 21 de juny de 2017

Fideus a la cassola amb botifarra esmicolada

Ingredients
Fideus
Sal
Pebre
Ceba 
Tomàquet triturat o fregit 
Botifarra crua esmicolada
Oli d'oliva
 
Preparació
Farem un bon sofregit amb la botifarra esmicolada i la ceba quan ja estigui gairebé llest afegir el tomàquet fregit, reduir,  abocarem els fideus i deixarem una estona que agafin tots els sabors de la paella.
 
Cobrir amb aigua calenta, deixar bullir el temps que ens indiqui el fabricant de la pasta, ja que no totes necessiten el mateix temps de cocció, condimentar amb sal i pebre al gust 

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...