Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimarts, 30 de maig de 2017

Pastís de llet condensada molt esponjós


Nicolás Appert va inventar la llet condensada l´any 1820, però les primeres probes no varen anar del tot be, no va ser fins l ´any 1856 que va perfeccionar l ´invent i va obtenir una patent, des de les hores la llet condensada a fet la volta al mon.

Ingredients
400 grams de llet condensada
4 ous
50 grams d´oli d´oliva suau
120 grams de farina
1 pessic de sal
1 cullerada de llevat quimic ( Royal)

Preparació
Escalfar el forn a 175 graus

Tamissar la farina amb el llevat , i reservar.

Separar les clares, batre a punt de neu, i reservar.

Posarem la llet condensada en un bol, afegir els ous d´un en un, ( no incorporar el seguent ou fins que l´anterior no estigui ben integrat amb la llet ), despres l´oli d´oliva en forma de fil i anar remenant, ara la farina i al final les clares a punt de neu.

Abocar en un motlle que tindrem preparar amb paper vegetal, o untat i enfarinat.

Fornejar per espai d´uns 40/45 minuts, aixó ja dependrá del vostre forn.

Bon profit.
   
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...