Nicolás Appert va inventar la llet condensada l´any 1820, però les primeres probes no varen anar del tot be, no va ser fins l ´any 1856 que va perfeccionar l ´invent i va obtenir una patent, des de les hores la llet condensada a fet la volta al mon.
Ingredients
400 grams de llet
condensada
4 ous
50 grams d´oli d´oliva
suau
120 grams de farina
1 pessic de sal
1 cullerada de llevat
quimic ( Royal)
Preparació
Escalfar el forn a 175
graus
Tamissar la farina amb el llevat , i reservar.
Separar les clares, batre a punt de neu, i reservar.
Posarem la llet condensada en un bol, afegir els ous d´un en un, ( no incorporar el seguent ou fins que l´anterior no estigui ben integrat amb la llet ), despres l´oli d´oliva en forma de fil i anar remenant, ara la farina i al final les clares a punt de neu.
Abocar en un motlle que tindrem preparar amb paper vegetal, o untat i enfarinat.
Fornejar per espai d´uns 40/45 minuts, aixó ja dependrá del vostre forn.
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna