Alguna vegada no hem vist aquesta patata fregida en forma de reixeta, i ens hem preguntat,........ com les fan ...?
Doncs aquesta es la nostre proposta ...i funciona
Tan fàcil com disposar d'una mandolina, col·locar la peça de tallar que té forma ondulada a mínim de gruix.
Passar la patata pelada sencera, cada cop que tallem una peça girant el canell uns 50 graus, quedarà la famosa reixeta a la patata.
Mentre les anem tallant les posarem en un recipient amb aigua.
Ara només ens falta fregir i gaudir.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Al més petits els encanta aquesta manera de tallar les patates, però als grans també.
ResponEliminaPetons,
Que maravilha!
ResponEliminaBeijinhos,
Espero por ti em:
strawberrycandymoreira.blogspot.pt
http://www.facebook.com/omeurefugioculinario
https://www.instagram.com/marysolianimoreira/