Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 28 de febrer de 2011

CASSOLA DE PATATES, CIGRONS I VEDELLA AL CAVA ROSAT



Ingredients
1 pot de cigrons
Patates 
Sal Pebre
2 bitxos guindilles
1 cap d´alls amb la pell
2 fulles de llorer
vedella ( falda)
oli d´oliva
1 vas de cava rosat 

Preparació
Pelar i esparracar les patates , posar amb aigua i reservar.

Tallarem la peça de vedella a trossos petits,  saltarem en una cassola  amb oli calent  junt amb els alls ,els bitxos ,  les fulles de llorer, salpebrar al gust   i reservar.

En una paella amb oli abundant  saltarem els cigrons esbandits i sense aigua uns minuts , recórrer i passar-los a la cassola amb la vedella, en el mateix oli daurar una mica les patates, escórrer i també o posarem a la cassola, barrejar tot , ara i afegim un vas de cava rosat i un parell de vasos  d´aigua, rectificar de sal i pebrer si es necessari..

Deixar uns 15 minuts que faci xup, xup,....i llestos

Bon profit

AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/ DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...