Ingredients
Pit de pollastre tallat a llesques primes
Musclos sense closca
Farina de tempura
Pa ratllat ( es pot fet a casa amb pa torrat )
Sal
Pebre
Oli de gira-sol per fregir
Palets de fusta o metall per preparar els pinxos
Preparació
Sempre el primer que tenim que fer es preparar la tempura, tan fàcil com barrejar farina i agua molt freda, fins que no quedin grumolls i tingui una textura lleugera, reservar mentre a la nevera.
Agafarem les llenques de pit de pollastre i les tallarem a tires, condimentar amb sal i pebre al gust.
Muntarem els pinxos, començarem amb un musclo , desprès amb una tira de pollastre que anirem clavant fen onades en el palet, repetir amb un altres musclo.......i així tants com volem.
Mentre posar l´oli de gira-sol al foc, per s´escalfi.
Passar els pinxos per la tempura desprès pel pa torrat i ratllat , i cap a la paella fins que estiguin daurats,escórrer sobre una reixeta i servir calents, es poden acompanyar de una bona amanida.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets ,Susanna
Hola Susanna!! un mar i montanya molt original.
ResponEliminaUn petonet
Hola M. José , guapa tu
ResponEliminay no sabes lo rico que queda,
además puedes tenerlos preparados ocn antelación....aquello un dia con visita por ejemplo, en un plis, plas,.te hacen la olaaaaa
mil petonets Susanna
Es ho que he pensat al veurel's, un mar i montanya en forma de broquetes, qué original i a sobre en tempura, encara més original.
ResponEliminaEl teu bloc en fa venir gana, es molt perillós, jejeje.
Bon diumenge maca.
Hola Susanna quina bona pensada. M'agrada la combinació
ResponEliminaAPA NINA
ResponEliminaQUIN PINTXO TAN BO I CRUIXENT !!!
Hola Te de Ternura, guapa tu
ResponEliminaja veus que fàcil, deliciós, i sa, doncs fet així que queda gens oliós
mil petonets Susanna
ummmmmm, que delicia de aperitivo. Besitos
ResponEliminaHola Anna Betulo, guapa tu
ResponEliminaje,je, la veritat es que quan veus un plat deliciós, t´entra una gana ....
mil petonets Susanna
vengo llegando de unos dias de descanso en costa brava y tenia una visita tuya...que agradable sorpresa...creo que me quedo con mucho gusto , seguro que me encuentro cosas ricas que aun no conozco...
ResponEliminaM' agraden molt esl pinxos, i la veritat, és que de pollastre no n' he fet mai. A veure si m' animo...
ResponEliminaQuines broquetes mes divertides!
ResponEliminaUn mar i montanya, per diferents apets.
Petonets
Hola Isabel, guapa tu
ResponEliminaEls vaig " inventar" un dia que només tenia un pit de pollastre i més boques del conte per alimentar,...i vaig quedar com una reina
mil petonets Susanna
Hola Annafs, guapa tu
ResponEliminadoncs animat que valen la pena, de lo bons que queden
mil petonets Susanna
No tinc massa afició als pinxos, però aquest que ens presentes no en deixaria cap
ResponEliminaBona cuina
Hola Susanna, que ricos pinchos nos has hecho. Se ven deliciosos, seguro que han tenido mucho éxito.
ResponEliminaUn besito,
No havia vist mai aquesta enfilada mar i muntanya. M'ha encantat, diumenge que vé ho faré d'aperitiu. Petons!
ResponEliminaUna combinación que no he probado, pero tienen una pinta estupenda, me llevo la idea, un beso
ResponEliminauma beleza esses espetinhos adoro!
ResponEliminaadorei receber sua visíta!
beijo
no se m'hauria acudit mai, pollastres i musclos... i dius que no queda gens oliós? doncs me l'apunto! :)
ResponEliminauna abraçada,
Que bons,molt originals, son ideals.
ResponElimina