Ingredients
Ous
Sal
Pebre ( opcional )
Oli d´oliva
Xampinyons laminats
Preparació
En primer lloc saltarem els xampinyons amb unes gotes d´oli condimentats amb sal i pebre al gust, tot seguit barrajarem amb els ous batuts i farem una bona truita, amb el nivel de quallat que més ens agradi.
* El secret perquè no ens s´ens quedi la paella plena d´aigua al saltar els xampinyons, es tant senzill com deixar-la escalfar molt, despres li posem unes gotes d´un bon oli, i ja podem saltar-los sense que ens facin aigua.
Bon profit
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
ummm me la llevo para la cena :)
ResponEliminabesotes guapa de como agua para chocolate.
Holaaa, que riquísimas las tortillas, y las de champiñones me encantan. Siempre hay que tener un botecito de champis en la despensa verdad?
ResponEliminaUn besooo
Hola Susana, que tal?, esta tortilla con un buen pan payes, me lo preparaba yo mañana mismo, que buena pinta tiene, besotes
ResponEliminaSofía
Fàcil de fer i... boníssima. Petonets!
ResponEliminaLa truita de xampinyons tot i que es de les clàssiques es boníssima amb una llesca de pa amb tomàquet Ummm
ResponEliminaPetons
Fantástica tortilla. Besos y buen finde
ResponEliminaQue bona que és... de tant en tant per sopar en fem, amb unes fulles d'enciam!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Quina bona truita, m'agraden els ingredients, una delícia.
ResponEliminaQuina oloreta que deu fer !!!! bonìssima !!!
ResponEliminaPetonets.
Gracias por el truco de los champis que no echan agua. Las tortillas las solemos concebir como cena sencilla cuando son un rico manjar. Un besote.
ResponEliminaQuè bona que és la truita de xampinyons!
ResponEliminaSe ve muy tentador muy sabroso,abrazos y abrazos.
ResponEliminaMolt bona la truita de xampinyons reina.
ResponEliminaFa díes que no sé res de tú, espero que tot vagi bé.
Petons.