TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

dijous, 24 de febrer del 2011

BROQUETES DE POLLASTRE A LES ESPECIES



Ingredients
Pits de pollastre
Sal
Pebre negre
Oli d´oliva
Vinagre de Xerès
Romaní
Farigola
Ras al hanut ( son especies del Marroc , i ja venen en un pot barrejades ) 


Preparació
Tallar els pits de pollastre en petits trossos quadrats  ( al gust del comensal )  posar-los en un bol i reservar.


A part preparar en un altre recipient tota la resta d´ingredients , no poso mesura ja que dependrà de la quantitat de carn, o barrejarem tot , ens te que queda una pasta no massa espesa.


Abocar sobre la carn ,  barrejar be, tapar el bol amb paper film, i reservar a la nevera un miním de 5 hores , perquè
la carn agafi tots els sabors de les diferents especies. ( també es pot deixar d´un dia pel altre )


Enfilar els trossos de pollastre , en broquetes ( que poden ser de fusta, metàl-liques , de bambú, també queden molts bons si son branquetes de romaní ,      tot un luxe que no està l´ abast de tothom )


Només ens maca de coure la carn, a la planxa, a les brases, amb carbonet, o al forn,....al punt que agradi al comensal.


Es pot acompanyar del que es desitji, en el meu cas amb un arròs blanc, salsa de tomàquet i unes guindilles del Nort qu´están molt bones


Bon profit


AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/ DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA

38 comentaris:

  1. Hola Federica, guapa tu

    je,je, encantada de que t´agradi el menú del dia, està deliciós

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  2. Un pollo muy rico, y una receta completa con todo lo que lleva el plato,

    Besitos,

    ResponElimina
  3. El pollo tiene que estar muy rico y el plato queda muy completo con todo lo que lleva.

    besitos,

    ResponElimina
  4. M'emporto el plat, vale et deixo el arròs que ja vaig sopar ahir, però els pintxos amb el Ras el Hanout m'agraden molt i les guindilles també.
    Sort al concurs.
    Petons reina.

    ResponElimina
  5. Hola Anna Betulo, guapa tu

    je, je, he agafat la directa jo,...

    m´agrada de col-lobarar, doncs qui organitza un concurs encara que el regal sigui un xupa-xups, o fa amb tota la seva ilu-lusió i més si veu que tothom i participa...

    els pitxos així queden d´allo més bons,...

    mil petonets preciosa i li dones uns quants de la meva part al SR.TONI, val ?, Susanna

    ResponElimina
  6. Hola Sunny, guapa tu, buenas noches

    queda completo y delicioso a los mios les encanta, sea a la hora que sea

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  7. Susanna!!! Me ha encantado el plato y la combinación de cositas que le has puesto!!
    Suerte en el concurso.

    Besos

    ResponElimina
  8. Hola la casita, guapa tu

    je,je, me alegro nena, la verdad es que queda muy rico, me gusta mucho acompañar muchos platos de arroz blanco y despues mezclar en el blanco, hummm

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  9. YO CREO QUE VAS A GANAR ESE CONCURSO, SE VE RIQUISIMO TU PLATO. aPARTE TODO TU BLOG ES MARAVILLOSO. tE MANDO BESOS.

    ResponElimina
  10. Hola Tu mejor receta, guapo tu

    buenas noches, y encantada con tu visita, je,je, celebro que te guste el menú del dia, a los mios les encanta este plato, hace muchos años que lo cocino

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  11. SUSANNA GRACIAS POR PARTICIAR Y POR TU ESTUPENDA RECETA, YA HE INCLUIDO TU FOTO EN LA PÁGINA DE TU ECHEF, ASÍ QUE AQUÍ TE DEJO EL ENLACE PARA QUE TUS SEGUIDORES, AMIGOS Y FAMILIARES , FANS INCÓGNITO Y EL QUE LO DESEE VOTE TU FOTO COMO LA MEJOR FOTO DEL CONCURSO DE TU E CHEF DE HIERBAS Y ESPECIAS:
    Enlace para votar a la Mejor Foto del Concurso Tu E Chef de Hierbas y Especias
    Un Beso muy muy gordo
    Pili
    Tu E Chef
    http://tuechef.blogspot.com

    ResponElimina
  12. Hola E chef/Pili ,guapa tu

    celebro que te guste mi pequeña pero deliciosa aportación a tu iniciativa,..

    hasta pronto, mil petonets Susanna

    ResponElimina
  13. una bona recepta Susanna! molts petonets guapa

    ResponElimina
  14. El pollastre amb tot el que hi has posat ha de ser deliciós!

    ResponElimina
  15. M'encanten els pintxos de pollatre.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  16. buenísimos pintxos! son excelentes para suplantar el asadito de los domingos, jeje

    ResponElimina
  17. mmmm que bo te d'estarrr,molta sort en el concurs.petons

    ResponElimina
  18. Quins pinxos més bons! M'encanta el pollastre, el menjaria cada dia i no em cansaria mai!
    Petons!

    ResponElimina
  19. Un plat molt vistos i bo tot el conjunt perfecta, sort en el concurs
    Petons

    ResponElimina
  20. Un plato completo y sencillo y aparente. El único problema que yo encuentro a las brochetas es que los trozos me bailan la sardana en la plancha, y para que se haga por todos lados hay que hacer malabarismos. Por lo demás, buenísimo. Un besote.

    ResponElimina
  21. Estan deliciosas estas brochetas...y con el rasel hanut mucho mas ..le da ese sabor especial...estupenda receta -BESOS MARIMI

    ResponElimina
  22. Wow..un piatto magnifico ..e bellissima anche la presentazione,complimenti!!!!! :-)
    Bacio ciaoo**

    ResponElimina
  23. Hola Honey 82, guapa tu

    Benvinguda com sempre, celebro que t´agradi el menú,

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  24. Hola GArluti/ Marimi, guapa tu

    queda divinas , en casa tengo que elebaorar muy a menudo, a la que estoy una temporada que no les hago brochetas, ya profestan,
    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  25. Hola Su, guapa tu

    tienes que apretar mucho las piezas de carne y funciona, la brocheta de la foto que está un poco abierta, es que si no llego a tiempo ya las habian empezado a desmontar....je,je, pero las otras si te fijas están prietas.

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  26. Hola Sión estimada, i guapa tu

    gràcies pels teus bons desitjos,

    mil eptonets Susanna

    ResponElimina
  27. Hola Mari, guapa tu

    doncs es veritat pot-ser es una de les carns que mes es presta a fer-la de mil maneres

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  28. Hola Angès, guapa tu

    gràcies pels teus bons desitjos, i celebro que t´agradi el plat

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  29. Hola Solé, guapa tu

    con la ventaja que puedes tenerlo todo preparado del dia anterior, y a la hora de comer, plis, plas, y a la mesa
    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  30. Hola Belén, guapa tu

    doncs a mi tembè, quasi més que em altres carns

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  31. Hola Visc a al cuina, guapa tu

    la veritat es que si, i si el deixes d´un dia pel altre millor

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  32. Hola Judith, guapa tu

    celebro que t´ agradi, mil petonets Susanna

    ResponElimina
  33. Hola a peix coix, guapa tu

    gràcies, per la visita ..
    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  34. Que ricos pinchitos!!! Con lo que me gusta el pollo. Muy pronto voy a subir unos de verduras, estate atenta! Besotes!!!

    ResponElimina
  35. Hola CLau, guapa tu

    los pinchos con verduras tambien estás divinos,...y has probado con fruta fresca....hummmmm

    mil petonets Susanna

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...