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dijous, 24 de febrer del 2011
BROQUETES DE POLLASTRE A LES ESPECIES
Ingredients
Pits de pollastre
Sal
Pebre negre
Oli d´oliva
Vinagre de Xerès
Romaní
Farigola
Ras al hanut ( son especies del Marroc , i ja venen en un pot barrejades )
Preparació
Tallar els pits de pollastre en petits trossos quadrats ( al gust del comensal ) posar-los en un bol i reservar.
A part preparar en un altre recipient tota la resta d´ingredients , no poso mesura ja que dependrà de la quantitat de carn, o barrejarem tot , ens te que queda una pasta no massa espesa.
Abocar sobre la carn , barrejar be, tapar el bol amb paper film, i reservar a la nevera un miním de 5 hores , perquè
la carn agafi tots els sabors de les diferents especies. ( també es pot deixar d´un dia pel altre )
Enfilar els trossos de pollastre , en broquetes ( que poden ser de fusta, metàl-liques , de bambú, també queden molts bons si son branquetes de romaní , tot un luxe que no està l´ abast de tothom )
Només ens maca de coure la carn, a la planxa, a les brases, amb carbonet, o al forn,....al punt que agradi al comensal.
Es pot acompanyar del que es desitji, en el meu cas amb un arròs blanc, salsa de tomàquet i unes guindilles del Nort qu´están molt bones
Bon profit
AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/ DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA
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buoniiiiiiiiiiiiiiiii!!!bravissima!
ResponEliminabuoniiiiiiiiiiii!!!!!!bravissima!
ResponEliminaHola Federica, guapa tu
ResponEliminaje,je, encantada de que t´agradi el menú del dia, està deliciós
mil petonets Susanna
Un pollo muy rico, y una receta completa con todo lo que lleva el plato,
ResponEliminaBesitos,
El pollo tiene que estar muy rico y el plato queda muy completo con todo lo que lleva.
ResponEliminabesitos,
M'emporto el plat, vale et deixo el arròs que ja vaig sopar ahir, però els pintxos amb el Ras el Hanout m'agraden molt i les guindilles també.
ResponEliminaSort al concurs.
Petons reina.
Hola Anna Betulo, guapa tu
ResponEliminaje, je, he agafat la directa jo,...
m´agrada de col-lobarar, doncs qui organitza un concurs encara que el regal sigui un xupa-xups, o fa amb tota la seva ilu-lusió i més si veu que tothom i participa...
els pitxos així queden d´allo més bons,...
mil petonets preciosa i li dones uns quants de la meva part al SR.TONI, val ?, Susanna
Hola Sunny, guapa tu, buenas noches
ResponEliminaqueda completo y delicioso a los mios les encanta, sea a la hora que sea
mil petonets Susanna
Susanna!!! Me ha encantado el plato y la combinación de cositas que le has puesto!!
ResponEliminaSuerte en el concurso.
Besos
Hola la casita, guapa tu
ResponEliminaje,je, me alegro nena, la verdad es que queda muy rico, me gusta mucho acompañar muchos platos de arroz blanco y despues mezclar en el blanco, hummm
mil petonets Susanna
YO CREO QUE VAS A GANAR ESE CONCURSO, SE VE RIQUISIMO TU PLATO. aPARTE TODO TU BLOG ES MARAVILLOSO. tE MANDO BESOS.
ResponEliminaHola Tu mejor receta, guapo tu
ResponEliminabuenas noches, y encantada con tu visita, je,je, celebro que te guste el menú del dia, a los mios les encanta este plato, hace muchos años que lo cocino
mil petonets Susanna
SUSANNA GRACIAS POR PARTICIAR Y POR TU ESTUPENDA RECETA, YA HE INCLUIDO TU FOTO EN LA PÁGINA DE TU ECHEF, ASÍ QUE AQUÍ TE DEJO EL ENLACE PARA QUE TUS SEGUIDORES, AMIGOS Y FAMILIARES , FANS INCÓGNITO Y EL QUE LO DESEE VOTE TU FOTO COMO LA MEJOR FOTO DEL CONCURSO DE TU E CHEF DE HIERBAS Y ESPECIAS:
ResponEliminaEnlace para votar a la Mejor Foto del Concurso Tu E Chef de Hierbas y Especias
Un Beso muy muy gordo
Pili
Tu E Chef
http://tuechef.blogspot.com
Hola E chef/Pili ,guapa tu
ResponEliminacelebro que te guste mi pequeña pero deliciosa aportación a tu iniciativa,..
hasta pronto, mil petonets Susanna
una bona recepta Susanna! molts petonets guapa
ResponEliminaEl pollastre amb tot el que hi has posat ha de ser deliciós!
ResponEliminaM'encanten els pintxos de pollatre.
ResponEliminaUna abraçada.
buenísimos pintxos! son excelentes para suplantar el asadito de los domingos, jeje
ResponEliminammmm que bo te d'estarrr,molta sort en el concurs.petons
ResponEliminaQuins pinxos més bons! M'encanta el pollastre, el menjaria cada dia i no em cansaria mai!
ResponEliminaPetons!
Un plat molt vistos i bo tot el conjunt perfecta, sort en el concurs
ResponEliminaPetons
Un plato completo y sencillo y aparente. El único problema que yo encuentro a las brochetas es que los trozos me bailan la sardana en la plancha, y para que se haga por todos lados hay que hacer malabarismos. Por lo demás, buenísimo. Un besote.
ResponEliminaEstan deliciosas estas brochetas...y con el rasel hanut mucho mas ..le da ese sabor especial...estupenda receta -BESOS MARIMI
ResponEliminaWow..un piatto magnifico ..e bellissima anche la presentazione,complimenti!!!!! :-)
ResponEliminaBacio ciaoo**
Hola Honey 82, guapa tu
ResponEliminaBenvinguda com sempre, celebro que t´agradi el menú,
mil petonets Susanna
Hola GArluti/ Marimi, guapa tu
ResponEliminaqueda divinas , en casa tengo que elebaorar muy a menudo, a la que estoy una temporada que no les hago brochetas, ya profestan,
mil petonets Susanna
Hola Su, guapa tu
ResponEliminatienes que apretar mucho las piezas de carne y funciona, la brocheta de la foto que está un poco abierta, es que si no llego a tiempo ya las habian empezado a desmontar....je,je, pero las otras si te fijas están prietas.
mil petonets Susanna
Hola Sión estimada, i guapa tu
ResponEliminagràcies pels teus bons desitjos,
mil eptonets Susanna
Hola Mari, guapa tu
ResponEliminadoncs es veritat pot-ser es una de les carns que mes es presta a fer-la de mil maneres
mil petonets Susanna
Hola Angès, guapa tu
ResponEliminagràcies pels teus bons desitjos, i celebro que t´agradi el plat
mil petonets Susanna
Hola Solé, guapa tu
ResponEliminacon la ventaja que puedes tenerlo todo preparado del dia anterior, y a la hora de comer, plis, plas, y a la mesa
mil petonets Susanna
Hola Belén, guapa tu
ResponEliminadoncs a mi tembè, quasi més que em altres carns
mil petonets Susanna
Hola Visc a al cuina, guapa tu
ResponEliminala veritat es que si, i si el deixes d´un dia pel altre millor
mil petonets Susanna
Hola Judith, guapa tu
ResponEliminacelebro que t´ agradi, mil petonets Susanna
Bon plat, espero que et vagi bé el concurs!
ResponEliminaHola a peix coix, guapa tu
ResponEliminagràcies, per la visita ..
mil petonets Susanna
Que ricos pinchitos!!! Con lo que me gusta el pollo. Muy pronto voy a subir unos de verduras, estate atenta! Besotes!!!
ResponEliminaHola CLau, guapa tu
ResponEliminalos pinchos con verduras tambien estás divinos,...y has probado con fruta fresca....hummmmm
mil petonets Susanna