Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 24 de febrer de 2011

PINXOS DE POLLASTRE A LES ESPECIES



Ingredients
Pits de pollastre
Sal
Pebre negre
Oli d´oliva
Vinagre de Xerès
Romaní
Farigola
Ras al hanut ( son especies del Marroc , i ja venen en un pot barrejades ) 


Preparació
Tallar els pits de pollastre en petits trossos quadrats  ( al gust del comensal )  posar-los en un bol i reservar.


A part preparar en un altre recipient tota la resta d´ingredients , no poso mesura ja que dependrà de la quantitat de carn, o barrejarem tot , ens te que queda una pasta no massa espesa.


Abocar sobre la carn ,  barrejar be, tapar el bol amb paper film, i reservar a la nevera un miním de 5 hores , perquè
la carn agafi tots els sabors de les diferents especies. ( també es pot deixar d´un dia pel altre )


Enfilar els trossos de pollastre , en broquetes ( que poden ser de fusta, metàl-liques , de bambú, també queden molts bons si son branquetes de romaní ,      tot un luxe que no està l´ abast de tothom )


Només ens maca de coure la carn, a la planxa, a les brases, amb carbonet, o al forn,....al punt que agradi al comensal.


Es pot acompanyar del que es desitji, en el meu cas amb un arròs blanc, salsa de tomàquet i unes guindilles del Nort qu´están molt bones


Bon profit


AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/ DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...