Després de diverses proves i perfeccionar la recepta aquí la tenim, a sortit molt bona i comparteixo perquè les gaudiu
Forn 200 graus
Motllos de paper de 5 cm diàmetre x 3,5 cm alçada
12 unitats
Ingredients
7 ous
100 grams de sucre
100 grams d´oli d´oliva sua
200 farina normal -o- de rebosteria
Una culleradeta de vainilla
Sucre per posar per sobre
( No porta cap tipus de llevat )
Preparació
Separar les clares, muntar a punt de neu i reservar.
Batre els rovells amb el sucre fins que augmenti el volum i ens quedi com una maionesa, afegir ara molt cop a cop l oli i la culleradeta de vainilla, sense parar de remenar fins que quedi ben integrat , després la farina també poc a poc, i finalment les clares a punt de neu a tandes, amb moviments suaus de d alt a baix, perquè no perdin l aire ( recordem que no porta cap tipus de llevat, i tota la feina la farà l aire que li donem a la massa ).
Posarem en petits motlles de paper per magdalenes i coronarem amb una mica de sucre.
Enfornar per espai d ´uns 15/20 minuts ( dependrà del forn)
Refredar i gaudir de les magdalenes, estan molt bones i el més important fetes a casa per nosaltres
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna