Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

diumenge, 28 d’abril de 2019

Magdalenes de d´autor Santa Montserrat



Després de diverses proves i perfeccionar la recepta aqui la tenim, a sortit molt bona i comparteixo perquè les disfruteu


Forn       195 graus
Moltlles de paper de 5 cm diamentre x 3,5 cm alçada
Temps aprox. de cocció 25 minuts ( dependrá del forn )
12 unitats

Ingredients
7 ous
100 grams de sucre
100 grams d´oli d´oliva sua
200 farina normal -o- de reposteria
Una culleradeta de vainilla

Sucre per posar per sobre
( No porta cap tipus de llevat )

Preparació
Separar les clares, montar a punt de neu i reservar.

Batre els rovells amb el sucre fins que augmenti el volúm i ens quedi com una maionesa, afegir ara molt cop a cop l oli i la culleradeta de vainilla,  sense parar de remenar fins que quedi ben integrat , despres la farina també poc a poc, i finalment les clares a punt de neu a tandes, amb moviments suaus de d alt a baix, perque no perdin l aire ( recordem que no porta cap tipus de llevat, i tota la feina la fará l aire que li donem a la massa ).

Posarem en petits motlles de paper per magdalenes i coronarem amb una mica de sucre.

Enfornar per espai d ´uns 25 minuts ( dependrá del forn)

Refredar i disfrutar de les magdalenes, están molt bones i el més important fetes a casa per nosaltres

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...