UN TRUC PERQUÉ TANT LA CARN COM EL PEIX ENS QUEDI MÉS TENDRE I MELÓS ...una estona abans posarem el producte en una safata amb un dit de llet.......
Ingredients
Calamarcets petits ( jo els compro d uns 6/7 centimetres )
Farina de cigrons
Oli de girasol -o- d ´oliva, ( aixó al vostre gust )
llet
Sal
Llimona
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Calamarcets petits ( jo els compro d uns 6/7 centimetres )
Farina de cigrons
Oli de girasol -o- d ´oliva, ( aixó al vostre gust )
llet
Sal
Llimona
Preparació
Netejar els calamarcets, les potes també les podem arrebossar, girarlos al revés com un mitjó, mentre els posarem en un bol amb llet, ( no se si fa res la llet, peró a mi m agrada, sembla que queden més tous i més blancs, igual son manies meves..)
Posarem un cassó al foc amb l oli , mentre els salarem i anirem pasan per la farina de cigró, fregim a tandes i els posarem sobre una reixeta o paper de cuina perque escòrrin l oli.
Seguidament només ens faltará posar en una safata ben maca amb unes rodanxes de llimona, que es molt bona i dona un color preciós al plat.
Bon profit i a gaudir
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Que maravilha!
ResponEliminaBeijinhos,
Espero por ti em:
strawberrycandymoreira.blogspot.pt
http://www.facebook.com/omeurefugioculinario
https://www.instagram.com/marysolianimoreira/