Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 25 d’abril de 2019

Calamarcets a l andalusa




Ingredients
Calamarcets petits ( jo els compro d uns 6/7 centimetres )
Farina de cigrons
Oli de girasol -o- d ´oliva, ( aixó al vostre gust )
llet
Sal
Llimona

Preparació
Netejar els calamarcets, les potes també les podem arrebossar, girarlos al revés com un mitjó, mentre els posarem en un bol amb llet, ( no se si fa res la llet, peró a mi m agrada, sembla que queden més tous i més blancs, igual son manies meves..)

Posarem un cassó al foc amb l oli , mentre els salarem i anirem pasan per la farina de cigró, fregim a tandes i els posarem sobre una reixeta o paper de cuina perque escòrrin l oli.

Seguidament només ens faltará posar en una safata ben maca amb unes rodanxes de llimona, que es molt bona i dona un color preciós al plat.

Bon profit i a gaudir

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...