TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dijous, 25 d’abril del 2019

Com bullir un pop perque ens quedi perfecte, i servir a la Gallega



Moltes vegades menjariem un bon pop i ens frena el pensar....i si queda dur ???....
Aquesta es la meva proposta....i funciona

Ingredients per bullir el pop
Un pop gros ( per mi el pes ideal es sobre uns 2 kg.)
Una olla ben grossa

* Opcional  2 o 3 fulles de llorer  a l aigua de bullir el pop
 * No hi posarem sal ara, ja o farem a l hora de servir.

Ingredients per servir el pop
Oli d oliva del bo
Sal grossa tipus Maldon
Pebre vermell dolç -o- picant ( al gust )
Patates bullides amb pell

Preparació 
1.- pas
Netejar el pop i congelar sencer.

2.- pas
Descongelar a la nevera sobre un escòrredor, doncs deixará molta aigua.

3.- pas
Posarem al foc una olla que sigui grossa  plena d´aigua amb les fulles de llorer i esperarem que bulli, ara agafarem el pop pel cap i el posarem i el treurem per tres cops de l aigua bullin, ( sembla ser que això serveix perque no li caigi la pell,...potser no es veritat i es només una tradició, a saber, així o diuen i així o farem ).

Ara deixarem que bulli a foc mig durant uns 20/35 minuts, dependrá del pes del pop, per saber si ja está fet punxar amb un bastonet ( aquest dels pinxos o un ganivert petit), sabrem si esta dur o tou, si ja está a punt, tancar el foc, deixar reposar dins l olla uns 5 minuts, treure i esperar una mica per tallar, doncs cremarà molt.

Preparar una safata amb rodanxes de patata bullida, tallar el pop amb unes tisores també a rodanxes, no més grosses de un centímetre,  ( a mi m agraden més primes ) i les posarem sobre les patates, després condimentar amb sal,  un bon raig d oli d oliva del bo, i pebre vermell dolç o picant ..això ja o deixo al vostre gust.

* El temps de bullir serà d uns 15 minuts per quilo de pop.

A gaudir i si es amb bona companya, millor, bon profit.

***

Per qui li faci mandra de fer tots els passos anteriors per gaudir un bon plat de pop a la gallega li deixo aquest enllaç.



Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...