Motlle 18 - o- 20 cm
Forn 165 graus, posar al segòn nivell des de baix
Temps Uns 35 minuts ( orientatiu )
Ingredients
Per pastís
5 ous grossos ( -o- 6 ous si son petits )
200 grams de farina de reposteria
1 culleradeta de Royal
60 grams de xocolate Milka ( que desfarem i deixarem refredar)
100 grams de mantega ( desfeta i freda )
1 pessic de sal
Per la cobertura
100 grams de xocolate Milka
20 grams de mantega
Preparació
Muntar les clares a punt de neu i reservar.
Barrejar els rovells amb la mantega, afegir la xocolate, la farina tamisada amb el llevat, i al final les clares a punt de neu.
Fornejar a 160 / 165 graus uns 35 minuts, temps orientatiu, ja sabeu que cada forn va diferent.
Un cop fet, fora del forn i del motlle, cobrir amb la xocolate desfeta amb la mantega al bany maria, decorar al gust.
Bon profit i a gaudir
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna