TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dijous, 31 de desembre del 2020

Com preparar la xocolate perqué ens quedi perfecta




* Ens serveix tant cobertura de donuts, donas, berlines, pastissos, com per fer figures

Ingredients
Xocolate de cobertura de la màxima qualitat, trencada a trossos petits
Una cullera de fusta

Preparació
Trencar la xocolate ( 3 quartes parts del total )  a trossos petits per facilitat que es desfaci més aviat, col-locar-la en un recipient apte per soportar la calor, al bany maria, aquesta es te que fondre suaument, mai te que bullir l´aigua, i menys que ens entri dins de la xocolate, doncs si es així  ja l´hem espatllada.

Batre sense parar fins que estigui gairebé fossa, ara ja retirarem del fogó, i afegirem la quarta part que tenim reservada sense desfer, seguirem remenant fins que baixi la seva temperatura i ens quedi una crema espessa, brillant i suau, quan arriba a aquest punt vol dir que ja la tenim temperada i llesta per treballar

Bon profit




Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...