* Ens serveix tant cobertura de donuts, donas, berlines, pastissos, com per fer figures
Ingredients
Xocolate de cobertura de la màxima qualitat, trencada a trossos petits
Una cullera de fusta
Preparació
Trencar la xocolate ( 3 quartes parts del total ) a trossos petits per facilitat que es desfaci més aviat, col-locar-la en un recipient apte per soportar la calor, al bany maria, aquesta es te que fondre suaument, mai te que bullir l´aigua, i menys que ens entri dins de la xocolate, doncs si es així ja l´hem espatllada.
Batre sense parar fins que estigui gairebé fossa, ara ja retirarem del fogó, i afegirem la quarta part que tenim reservada sense desfer, seguirem remenant fins que baixi la seva temperatura i ens quedi una crema espessa, brillant i suau, quan arriba a aquest punt vol dir que ja la tenim temperada i llesta per treballar
Bon profit
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna