Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 3 de juny de 2010

MAGDALENES DE MASCARPONE I XOCOLATE



INGREDIENTS

300 GRAMS DE FARINA DE PASTISSERIA
300 GRAMS D´OLI D´OLIVA
100 GRAMS DE SUCRE
300 GRAMS D´OUS
150 GRAMS DE MASCARPONE
1 PELL DE LLIMONA RATLLADA
1 CULLERADETA D´ANÍS GRANAT
1 PESSIC DE SAL
1 PESSIC DE CANYELLA
1/2 SOBRE DE LLEVAT ROYAL
1 BARRA DE XOCOLATE DESFETA AL BANY MARIA
ANISSOS DE COLORS


ESCALFAR EL FORN A 180. C

TAMISAR LA FARINA + LLEVAT I RESERVAR.

BARREJAR EN UN RECIPIENT ELS OUS + SUCRE+CANYELLA+ PELL LLIMONADA RATLLADA + SAL + ANÍS GRANAT + MASCARPONE , FINS QUE ENS QUEDI COM UNA CREMA, A POC A POC AFEGIR L ´OLI I AL FINAL LA FARINA TAMBÉ POC A POC.

OMPLIREM ELS MOTLLOS 3/4 PARTS, JA QUE EM DE TENIR EN COMPTE QUE LA MASSA PUJARA AL COURE.

FORNEJAR UNS 20 MINUTS.

UN COM CUITS DEIXAR REFREDAR UNA ESTONA I PINTAR AMB EL XOCOLATE DESFET I ENGALANAR AMB ELS ANISSOS.

BON PROFIT






AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...