Ingredients per fer la coca
380 grams d´aigua,
100 grams de massa mare liquida
25 grams d´ oli d´ oliva
38 grams de llevat fresc de flequer
1 cullerada petita de llet en pols
700 grams de farina de força
1 cullerada petita de gluten
1 cullerada petita de sucre
2 cullerades petites de sal
Ingredients per farcir-la i decorar-la
Ous
Sal
Oli de oliva
1 pot de olives farcides
escuradents
Fuet, o qualsevol altre embotit
( si es vol es pot sucar el pa amb tomàquet, i també podem fer les truites amb patata, ceba, etc...)
Preparació amb la thermomix
Posar en el vas l´aigua + l´oli + llevat fresc + massa mare+ llet en pols 5 minuts, a 37 graus, V.3
Afegirem la farina que ja tindrem tamisada + el gluten + sal + sucre, barrejar 10 segons , i desprès V. espiga durant 5 minuts
Posarem la massa en un bol i la deixarem reposar tapada en un lloc càlid durant 1 hora.
Tindrem preparada una safata per anar al forn que la haurem pintada amb una mica d´oli i enfarinada.
Amb l´ajuda de un corró de fusta l´estirarem fins donar-li la forma de la safata i posar-la dins , amb un ganivet i sense fer massa força,li dibuixem un enreixat per sobre, la empolsarem amb farina , la taparem i la deixarem reposar una altre hora.
Mentre escalfar el forn a 200 graus.
Passada l´hora la fornejarem per espai de uns 30/35 minuts , dependrà del nostre forn, pel que cal fer bona atenció.
Deixar refredar sobre una reixeta.
Un cop la coca freda i les truites a punt, la partirem horitzontalment , i com he comentat es pot sucar amb tomàquet o només amb un raig de oli d´ oliva,....la farcim ,la tornem a muntar i la tallarem en petites porcions per fer el mos, cada una anirà coronada amb una rotllana d´embotit , una oliva i un escuradents.
Es ideal per un berenar, un aperitiu, un sopar informal, una nit de fùtbol...etc..
Èxit assegurat, Bon profit
* aquest pa es pot preparar igualment encara que no tinguis la th, manual, o en una panificadora.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
desitjo que t´agradi, petonets Susanna
che sfiziosi!!!!!!!baci!
ResponEliminaMenuda coca te ha quedado, tiene una pinta fenomenal!!!
ResponEliminaUn beso,
Quin farcit més curiós! m'agrada per dur a la platja o pel camp!
ResponEliminaPetons!
És una gran idea, m'agrada molt aquesta coca!
ResponEliminaVaya pinta guapa !!!!!! partidita para que cojamos un trocito cada uno ..... tu si que sabes!!!!! jajaja
ResponEliminaBesos
Tinc que tornar a ferla masa mare, la que tenía em va deixar per sempre aquest estiu.
ResponEliminaEs molt original aquesta presentació, es com menjar-se un entrepà de truita a bocinets.
Petons reina.
Un plato completo, estupendo para cenar, para llevarse en el tuper o de picnic... Y con fuet, mmm. Muy bueno. Me alegro de que hayas vuelto. Un besote.
ResponEliminaCaram, això és un bocata 2.0!! ;D
ResponEliminanenaaaa quina cosa més bona deu meu jaja a mi es que les cosetes aixi salades m'agraden molt.petons
ResponEliminaQué pinta más rica y qué presentación más bonita. me gusta!
ResponEliminabesos
Se supone exquisito. Muy bueno. Saludos
ResponEliminaParece exquisito. Muy bueno. Saludos
ResponEliminaEn una nit de fútbol no quedaria cap engruna...Una coca original i bona.
ResponEliminala presentacion me ha gustado mucho tambien
ResponEliminaQuina coca mes complerta, deu estar boníssima, però no vegis quina feinada.
ResponEliminaSusana
ResponEliminaQuina pinta te aquesta coca.
Bonísima i per fer com tu be dius un mos, per sopars d'amics,aperitius.....
Fantàstic
Che buono.....e che bella presentazione!!!!
ResponEliminaHola ade fifial villa Maria,
ResponEliminaBienvenidos a mi cocina y grácias por elcomentario, verdaderamente que muy rico, nada complidado y siempre quedas bien cuando la pones en la mesa, la prueba es que no dura nada
mil petonets Susanna
Deliciosa y con una presencia muy apetecible.
ResponEliminaBesos.
Madre que pintaza! Enhorabuena por el blog y por tu nuca amarilla, yo tengo un ararauna que adoro! Bss
ResponEliminaHola Carolina, guapa tu
ResponEliminamuy bienvenida a mi cocina, celebro que te guste, ja ves que Roc es una monada , je,je es mi sub-xef preferido
mil petonets Susanna
Hola Silvia, guapa tu
ResponEliminasiempre que la preparo tengo el exito asegurado, y ya ves que fácil es hcer feliz a los demás,...je,je
mil petonets Susanna
Hola Isabel, guapa tu
ResponEliminadoncs si nena, jo quasi sempre en faig alguna, amb truita, embotits, sardines de llauna,...totes volen que dona gust...je,je
mil petonets SUsanna
Hola Marta, guapa tu
ResponEliminapas gota, de veritat es més fàcil del que sembla,...si el pa es fa quasi sol
mil petonets Susanna
Hola Espe, guapa tu
ResponEliminaje,je, gracias maca,...así es muy comodo de tomar las pequeñas porciones,....y con estos palitos de colores,...pues queda elegante...
mil petonets Susanna
Hola Cristina, guapa tu
ResponEliminaje,je, sempre que juga el Barça, o fan una bona peli,...un sopar així ,...sense mals de cap...
mil petonets SUsanna
Hola asj, guapa tu
ResponEliminamuchas gracias, celebro que t eguste
mil petonets SUsanna
Hola Agnés, guapa tu
ResponEliminaje,je, doncs el dia que vinguis en tindrem que fer-ne una, val ?
mil petonets SUsanna
Hija, segun esta preparada parece estar esperando a que cojamos para probar .... con sus palillitos y todo ...... quien pudiera !!!!!
ResponEliminaHola Teresa, guapa tu
ResponEliminaverdadaramente siempre que la hago, para fiestas etc...desaparece enseguida
mil petonets Susanna
Hola Oscar, estimat i guapo tu
ResponEliminaaquest tipus d´entrants a casa sempre tenen molt èxit
mil petonets Susanna
Hola Su, guapa tu
ResponEliminaeste tipo de coques, siempre tienes exíto asegurado, prueba, je,je
mil petonets Susanna
Hola Anna Betulo, guapa tu
ResponEliminaje,je,doncs ja saps, a fer M.M, amb urgencia, que va molt be pel pa
mil petonets SUsanna
Hola Visca a la cuina, guapa tu
ResponEliminaestic molt contenta de la teva visita de que t´agradi la proposta
mil petonets Susanna
Hola SIlvia A, guapa tu
ResponEliminaja veus super fàcil amb un resultat de 10x10, sempre quedes be, i a més vola
mil petonets SUsanna