Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

divendres, 18 de maig de 2012

Tallarines amb còctel de marisc


Una altre versió pel qui li agradi la pasta de sempre

Ingredients

Tallarines ( si la pasta es fresca millor )
Una bossa de còctel de marisc
Sal
Pebre
Oli de oliva
Salsa de soja
Un pot petit de tomàquet fregit

Preparació
Saltarem el còctel de marisc a la paella  amb una mica de oli , condimentar amb sal, pebre i una mica de salsa de soja.

Bullir les tallarines amb aigua calenta els temps que ens indiqui el fabricant, escórrer i barrejar amb el còctel i el tomàquet fregit remenar uns instants , servir calent.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

28 comentaris:

  1. ¡¡ He leido "marisco"...soja...tallarines !! Comida oriental....¡¡ me apunto !!
    Lástima que estemos tan lejos...pero no te preocupes, mi imaginación ha volado: huelo el aroma y me imagino lo riquisimo que está.....
    Besos y buen fin de semana.

    ResponElimina
  2. Superbes tes plats très bien réaliser une vrai délice!

    Bisous

    ResponElimina
  3. oh que bo susanna!! els tallarins frescos son tan bons!! jo els compro perque ferlos em dona massa feina. la combinacio amb el saltejat de marisc i la salsa de soja de 10!!

    ResponElimina
  4. Unos tallarines excelentes los que has preparado, con este marisco.
    Saludos y buen fin de semana.
    http://xoriguer48-lasrecetasdelabuelo.bl...

    ResponElimina
  5. QUIN PLAT MES GUSTÓS SUSANNA!!!!
    QUE PASIS UN ESTUPENDO CAP DE SETMANA MACA:)

    ResponElimina
  6. Que delicia...... me encanta este coctel..........

    ResponElimina
  7. Quina recepta tan ràpida i a més en dones la opció de fer-la amb tallarines o amb fideus xinesos. Bona de totes maneres.
    Petons.

    ResponElimina
  8. una combinación genial ! me gusta la receta, besitos

    ResponElimina
  9. a la pregunta que me hiciste si la planta (los pendientes de la reina) que tengo en el blog es de mi casa, la respuesta es que si. besitos

    ResponElimina
  10. Els plats de pasta tenen l'exit assegurat, sobretot amb una guarnició tan bona com aquesta ;)

    ResponElimina
  11. Els tallarins amb marisc m'agraden mes que amb carn, te una pinta estupenda, deliciós.

    ResponElimina
  12. Buena receta de pasta y de combinación de sabores.
    Besos

    ResponElimina
  13. Que buena receta y gran combinación de sabores.
    Besos

    ResponElimina
  14. Un plat com aquest ens faria feliços a tots a casa!

    ResponElimina
  15. Madre!! que ricos, estos los apunto aunque mi tiparraco diga que no le gustan con pescado.. estos los planto yo en la mesa como que me llamo Ana!! :)

    Besicos guapi!!

    ResponElimina
  16. Que rica la pasta así con tantas cositas!

    ResponElimina
  17. Hola Susanna, delicioso plato.
    Anotado queda, me encanta.
    Besos

    ResponElimina
  18. hola...me encantan los mariscos excelente propuesta,abrazos y abrazos.

    ResponElimina
  19. Hola Susanna. Todo lo que lleve pasta nos gusta mucho, es un plato que admite cualquier acompañamiento y éste que le has puesto además de rico le ha debido dar un sabor exquisito a los tallarines. Estupendos.
    Saludos

    ResponElimina
  20. Hola Susanna,

    Estic dacord amb tú que sempre molt millor la pasta fresca, de llarg. A banda, com que no tinc el teu mail t'ho poso aquí per si t'hi vols apuntar:

    http://www.decuina.net/2012/05/de-cap-al-circ-cric-falta-gent.html

    A veure si t'animes a venir al circ!! :D
    Una abraçada

    ResponElimina
  21. Hola Susanna.
    Aquestes tallarines de pasta fresca tenen una pinta esplèndida.
    Com que arribo tard, segur que ja no en queda gens. M'està bé, la propera vegada miraré d'arribar el primer, hahaha.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  22. Nunca he probado así la pasta Susanna pero se ve deliciosa, feliz semana guapa

    ResponElimina
  23. Amb coctel de marisc!! que bó i complet... quina marca compres ??? fa molt goig.... petons, i bona setmana.

    ResponElimina
  24. Hola Susanna, me encantan la pasta con mariscos! esta tiene una pinta uff!!! muy buena! muchos saludos!

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...