Santi , amb aquesta recepta teva , que igual vares crear un dia tot fen un passeig al peu del Montseny participo en el petit homenatge que molts blocaires et fem...FINS SEMPRE
Ingredients
espàrrecs verds de jardí
espàrrecs blancs de jardí
espàrrecs silvestres
talls de llonganissa cruixent
vieires
reducció de suc de carn ( jo he fet una reducció de P.Ximenes)
oli d´oliva
sal i pebre
Preparació
Escalfar el forn a 170.C, poseu els talls de llonganissa entre dos fulls de paper vegetal i assequeu al forn durant uns 15 minuts, treure i reservar.
Preparar els espàrrecs pelant les parts més dures i formau un farcellet per bullir-los, quan arribin al punt desitjat, refresqueu-los perquè aturin la cocció.
Talleu els espàrrecs i salteu-los en una paella calenta i una mica d´oli, salpebreu-los i reservar calents.
Netegeu les vieires, de les quals utilitzem solament la nou, amaniu-les amb sal i oli, i moments abans de servir-les, salteu-les en una paella calenta, uns instants, tenen que quedar poc fetes.
Muntem el plat intercalant els espàrrecs i les vieires i finalment i col-loquem la llonganissa cruixent i un cordó de salsa de suc de carn reduït, ( jo he posat la reducció de P.Ximenes , i una mica de flor de sal )
Bon profit,
AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/ DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA
Hola Susanna!
ResponEliminaMolt, molt bé!! Petons
¡Qué bonito Susanna!
ResponEliminaA parte de rica.
Sus ricas recetas estarán siempre con nosotras.
Besitos cielo.
;-D
Hola Amanda, guapa tu
ResponEliminasaludos para tu tio,
esta en concreto es muy sencilla, nada complicada ni de trabajo ni de ingredientes especiales, en casa gusta horrores,...
mil petonets Susanna
Hola la cuina de L´Eri, guapa tu
ResponEliminacelebro que t´agradi, la veritat es que està de 10x 10
mil petonets Susanna
bonito homenaje
ResponEliminaHola Espe, guapa tu
ResponEliminacreo que fué una bonita iniciativa,
petontes Susanna
has fet un gran homenatge! petonets guapa
ResponEliminaHola Judith, guapa tu
ResponEliminahomenatge petit, senzil, modesto, però verdader, m´encantava aquest XEF , es una pena,
mil petonets Susanna
Susanna una gran recepta per un gran cuiner...
ResponEliminala veritat és que ha sigut una pena...
El plat t'ha quedat magnífic.
Petonets, guapa i gràcies per visitar el meu blog.
Nena t'ha quedat clavat,estas feta una artista molt bon homenatge.
ResponEliminaUn receta estupenda para un bonito homenaje.
ResponEliminaBesets.
Una iniciativa molt bonica. I la recepta genial!! Com ell.....
ResponEliminaUna bona manera de fer-li un homenatge. Demà possaré la meva recepta.
ResponEliminaPetons i bon cap de setmana.
Pero si te salió igualito! Me encanta! Un beso grande!!
ResponEliminaUn gran i bonic homenatge! Has triat una recepta molt representativa de la seva cuina, un mar i muntanya sensacional!
ResponEliminaBoníssima recepta. I gran homenatge.
ResponEliminaUn petonàs i bon cap de setmana
Susanna, fantàstica el-leció, brodada, i deliciosa , ideal per aquest homenatge.
ResponEliminaMolts petons guapa!
Hola Susanna,
ResponEliminaperfecta la recepta, i bonic el gest que estem fent, no et sembla?
PTNTS
Ç
Dolça
¡¡¡Hola Susana!!!Llevo tiempo sin pasarme por aqui,por motivos que ahora no vienen al caso veo le has hecho un bonito homenaje a Santi Santamaria . Besos guapa.
ResponEliminaUna recepta preciosa, com les teves paraules!
ResponEliminaQue rica receta, seguro que le habrá gustado tu versión.
ResponEliminaBesitos
Susanna, gràcies per col.laborar en l'homenatge blocaire a Santi Santamaria. Entre tots hem aconseguit dedicar-li una jornada de memoria i respecte.
ResponEliminaHola Oscar, guapo tu
ResponEliminajo crec que si, que si des d´el cel ens veu, segur que està molt i molt content,...doncs a més de que em assolit el que es pretenia , el resultat a sigút amb MATRICULA D´HONOR,....GRÀCIES PER LA INICIATIVA
MIL PETONTES, susanna
OOOOlé Susana que ricaaaa...buenísima ésta iniciativa de Oscar en las que nos encontramos.
ResponEliminaMil gracias por tus palabras,me alegraron mucho...piensa que te sigo desde que era anónima y admiraba tú dedicación por la cocina y por compartirla.
Me alegra que estés otra vez publicando,ojalá que siempre tengas ganas de hacerlo,auqnue es difícil mantener el mismo ritmo siempre,verdad?
Un besazo amiga y a ver cuando nos encontramos que ya va siendo hora,no?
Un abrazo
Hola M. Pilar, guapa tu
ResponEliminaseguro que si, está hecha con el corazón,
mil petonets Susanna
Hola Visc a la cuina, guapa tu
ResponEliminagràcies preciosa, encanta de que t´agradi
mil petonets Susanna
Hola La Casa de Lalaina, guapa tu
ResponEliminacelebro tu visita, espero que no fuera por nada malo, y deseo que todo te vaya bien, mil gracias por estar aqui , y hasta pronto
mil petonets Susanna
Hola Dolça, guapa tu
ResponEliminaun petit hometatge amb una GRAN CUINA, que entre tots em presentat, un 10 PER A TOTHOM
MIL PETONETS SUSANNA
Hola Mai, guapa tu
ResponEliminacelebro que t´agradi, a casa els i encanta aquest
plat
mil petonets Susanna
Hola Donibaneko estimada i guapa tu
ResponEliminaestà deliciós de fet que més es pot demanar vieires de 10 , i els espàrrecs 10, un resultat amb premi segur a taula
mil petonets Susanna
Hola Silvia, guapa tu
ResponEliminame encanta tu visita, como siempre tu sabes,..
he pasado unos meses un poco malos, historias, problemas, familiares enfermos,hospitales, etc...y cuando llegava la noche solo pensava en una cama,...de momento parece que todo esta bajo control y puedo dedicarme a una de las cosas que más me gusta la cocina y poder compartirla,...
por cierto supongo que tu dolencia tambien la tienes controlada, verdad ?
mil petonets Susanna
Hola Lily, estimada i guapa tu
ResponEliminacelebro que t´agradi, la veritat es que ja la havia fet alguna altre vegada i sempre triunfès amb ella,....
mil petonets Susanna
Hola Gemma, guapa tu
ResponEliminacrec que entre tots em fet un bon paper,..a més l´Oscar , el nostre Oscar estimat, va recollín les receptes en el seu blog, i així tot plegats podrem gaudir de les receptes dels altres ,...en SANTI ens a unit encare més,....
mil petonets Susanna
Hola Clau, guapa tu
ResponEliminaes un tipo de cocina, que es un placer elaborarla y más placer aún el comerla,...
mil petonets Susanna
Hola Anna betulo, guapa tu
ResponEliminade fet aquestes receptes son meravelloses de fer a casa, la teva també queda molt bona,
mil petonets Susanna
Hola Catieu, estimada i guapa tu
ResponEliminacelebro que t´agradi, la veritat es que un plat de 10
mil petonets Susanna
Hola Sunny, guapa tu
ResponEliminacontenta de que te guste la receta escogida y de tu visita
mil petonets Susanna
Hola Marta, estimada i guapa tu
ResponEliminaje,je, gràcies, quan torni a neixer seré XEF
mil petonets Susanna
Hola Mabel, guapa tu
ResponEliminagràcies a tu per la teva visita i celebro que t´agradi el plat..
mil petonets Susanna
Qué receta más buena, mar i montanya. Me la apunto, tocaya. Un besote.
ResponEliminaHola Su, guapa tu
ResponEliminasi la pruebas seguro que repites, en casa les encanta
mil petonets Susanna
Uauuuu eso es de fiesta mayor....
ResponEliminaHola Marisabel, guapa tu
ResponEliminai ja veus que fàcil, senzill, ràpid, encara que tinguis convidats quedes com una reina,...i no et passes massa temps a la cuina i pots gaudir dels demés en un dia especial
mil petonets Susanna