Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

divendres, 18 de febrer de 2011

Vieires amb espàrrecs i llonganissa - Petit homenatge al Xef Santi Santamaria




Santi , amb aquesta recepta teva , que igual vares crear un dia tot fen un passeig  al peu del Montseny  participo en el petit homenatge que molts blocaires et fem...FINS SEMPRE


Ingredients
espàrrecs verds de jardí
espàrrecs blancs de jardí
espàrrecs silvestres
talls de llonganissa cruixent
vieires
reducció de suc de carn ( jo he fet una reducció de P.Ximenes)
oli d´oliva
sal i pebre


Preparació
Escalfar el forn a 170.C, poseu els talls de llonganissa entre dos fulls de paper vegetal i assequeu al forn durant uns 15 minuts, treure i reservar.


Preparar els espàrrecs pelant les parts més dures i formau un farcellet per bullir-los, quan arribin al punt desitjat, refresqueu-los perquè aturin la cocció.


Talleu els espàrrecs i salteu-los en una paella calenta i una mica d´oli, salpebreu-los i reservar calents.


Netegeu les vieires, de les quals utilitzem solament la nou, amaniu-les amb sal i oli,  i moments abans de servir-les, salteu-les en una paella calenta, uns instants, tenen que quedar poc fetes.


Muntem el plat intercalant els espàrrecs i les vieires i finalment i col-loquem la llonganissa cruixent i un cordó de salsa de suc de carn reduït, ( jo he posat la reducció de P.Ximenes , i una mica de flor de sal )


Bon profit, 

AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/ DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA

44 comentaris:

  1. ¡Qué bonito Susanna!
    A parte de rica.
    Sus ricas recetas estarán siempre con nosotras.
    Besitos cielo.
    ;-D

    ResponElimina
  2. Hola Amanda, guapa tu

    saludos para tu tio,

    esta en concreto es muy sencilla, nada complicada ni de trabajo ni de ingredientes especiales, en casa gusta horrores,...

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  3. Hola la cuina de L´Eri, guapa tu

    celebro que t´agradi, la veritat es que està de 10x 10

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  4. Hola Espe, guapa tu

    creo que fué una bonita iniciativa,

    petontes Susanna

    ResponElimina
  5. has fet un gran homenatge! petonets guapa

    ResponElimina
  6. Hola Judith, guapa tu

    homenatge petit, senzil, modesto, però verdader, m´encantava aquest XEF , es una pena,

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  7. Susanna una gran recepta per un gran cuiner...
    la veritat és que ha sigut una pena...
    El plat t'ha quedat magnífic.
    Petonets, guapa i gràcies per visitar el meu blog.

    ResponElimina
  8. Nena t'ha quedat clavat,estas feta una artista molt bon homenatge.

    ResponElimina
  9. Un receta estupenda para un bonito homenaje.

    Besets.

    ResponElimina
  10. Una iniciativa molt bonica. I la recepta genial!! Com ell.....

    ResponElimina
  11. Una bona manera de fer-li un homenatge. Demà possaré la meva recepta.
    Petons i bon cap de setmana.

    ResponElimina
  12. Pero si te salió igualito! Me encanta! Un beso grande!!

    ResponElimina
  13. Un gran i bonic homenatge! Has triat una recepta molt representativa de la seva cuina, un mar i muntanya sensacional!

    ResponElimina
  14. Boníssima recepta. I gran homenatge.
    Un petonàs i bon cap de setmana

    ResponElimina
  15. A mi m'agraden força de les receptes que Santi Santamaria!!! i sempre
    és una pena que algú que aporta tant a la professió desaparegui tan
    jove ...
    Em sembla un plat molt ric i un molt bon homenatge de la teva part
    Petonets GUAPAAAA!!!!

    ResponElimina
  16. Susanna, fantàstica el-leció, brodada, i deliciosa , ideal per aquest homenatge.
    Molts petons guapa!

    ResponElimina
  17. Hola Susanna,
    perfecta la recepta, i bonic el gest que estem fent, no et sembla?
    PTNTS
    Ç
    Dolça

    ResponElimina
  18. ¡¡¡Hola Susana!!!Llevo tiempo sin pasarme por aqui,por motivos que ahora no vienen al caso veo le has hecho un bonito homenaje a Santi Santamaria . Besos guapa.

    ResponElimina
  19. Una recepta preciosa, com les teves paraules!

    ResponElimina
  20. Que rica receta, seguro que le habrá gustado tu versión.

    Besitos

    ResponElimina
  21. Susanna, gràcies per col.laborar en l'homenatge blocaire a Santi Santamaria. Entre tots hem aconseguit dedicar-li una jornada de memoria i respecte.

    ResponElimina
  22. Hola Oscar, guapo tu

    jo crec que si, que si des d´el cel ens veu, segur que està molt i molt content,...doncs a més de que em assolit el que es pretenia , el resultat a sigút amb MATRICULA D´HONOR,....GRÀCIES PER LA INICIATIVA

    MIL PETONTES, susanna

    ResponElimina
  23. OOOOlé Susana que ricaaaa...buenísima ésta iniciativa de Oscar en las que nos encontramos.
    Mil gracias por tus palabras,me alegraron mucho...piensa que te sigo desde que era anónima y admiraba tú dedicación por la cocina y por compartirla.
    Me alegra que estés otra vez publicando,ojalá que siempre tengas ganas de hacerlo,auqnue es difícil mantener el mismo ritmo siempre,verdad?
    Un besazo amiga y a ver cuando nos encontramos que ya va siendo hora,no?

    Un abrazo

    ResponElimina
  24. Hola M. Pilar, guapa tu

    seguro que si, está hecha con el corazón,

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  25. Hola Visc a la cuina, guapa tu

    gràcies preciosa, encanta de que t´agradi

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  26. Hola La Casa de Lalaina, guapa tu

    celebro tu visita, espero que no fuera por nada malo, y deseo que todo te vaya bien, mil gracias por estar aqui , y hasta pronto

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  27. Hola Dolça, guapa tu

    un petit hometatge amb una GRAN CUINA, que entre tots em presentat, un 10 PER A TOTHOM

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  28. Hola Mai, guapa tu

    celebro que t´agradi, a casa els i encanta aquest
    plat

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  29. Hola Donibaneko estimada i guapa tu

    està deliciós de fet que més es pot demanar vieires de 10 , i els espàrrecs 10, un resultat amb premi segur a taula

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  30. Hola Silvia, guapa tu

    me encanta tu visita, como siempre tu sabes,..

    he pasado unos meses un poco malos, historias, problemas, familiares enfermos,hospitales, etc...y cuando llegava la noche solo pensava en una cama,...de momento parece que todo esta bajo control y puedo dedicarme a una de las cosas que más me gusta la cocina y poder compartirla,...

    por cierto supongo que tu dolencia tambien la tienes controlada, verdad ?


    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  31. Hola Lily, estimada i guapa tu

    celebro que t´agradi, la veritat es que ja la havia fet alguna altre vegada i sempre triunfès amb ella,....

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  32. Hola Gemma, guapa tu

    crec que entre tots em fet un bon paper,..a més l´Oscar , el nostre Oscar estimat, va recollín les receptes en el seu blog, i així tot plegats podrem gaudir de les receptes dels altres ,...en SANTI ens a unit encare més,....

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  33. Hola Clau, guapa tu

    es un tipo de cocina, que es un placer elaborarla y más placer aún el comerla,...

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  34. Hola Anna betulo, guapa tu

    de fet aquestes receptes son meravelloses de fer a casa, la teva també queda molt bona,

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  35. Hola Catieu, estimada i guapa tu

    celebro que t´agradi, la veritat es que un plat de 10

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  36. Hola Sunny, guapa tu

    contenta de que te guste la receta escogida y de tu visita

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  37. Hola Marta, estimada i guapa tu

    je,je, gràcies, quan torni a neixer seré XEF

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  38. Hola Mabel, guapa tu

    gràcies a tu per la teva visita i celebro que t´agradi el plat..

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  39. Qué receta más buena, mar i montanya. Me la apunto, tocaya. Un besote.

    ResponElimina
  40. Hola Su, guapa tu

    si la pruebas seguro que repites, en casa les encanta
    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  41. Hola Marisabel, guapa tu

    i ja veus que fàcil, senzill, ràpid, encara que tinguis convidats quedes com una reina,...i no et passes massa temps a la cuina i pots gaudir dels demés en un dia especial

    mil petonets Susanna

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...