Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

divendres, 18 de febrer de 2011

Vieires amb espàrrecs i llonganissa - Petit homenatge al Xef Santi Santamaria




Santi , amb aquesta recepta teva , que igual vares crear un dia tot fen un passeig  al peu del Montseny  participo en el petit homenatge que molts blocaires et fem...FINS SEMPRE


Ingredients
espàrrecs verds de jardí
espàrrecs blancs de jardí
espàrrecs silvestres
talls de llonganissa cruixent
vieires
reducció de suc de carn ( jo he fet una reducció de P.Ximenes)
oli d´oliva
sal i pebre


Preparació
Escalfar el forn a 170.C, poseu els talls de llonganissa entre dos fulls de paper vegetal i assequeu al forn durant uns 15 minuts, treure i reservar.


Preparar els espàrrecs pelant les parts més dures i formau un farcellet per bullir-los, quan arribin al punt desitjat, refresqueu-los perquè aturin la cocció.


Talleu els espàrrecs i salteu-los en una paella calenta i una mica d´oli, salpebreu-los i reservar calents.


Netegeu les vieires, de les quals utilitzem solament la nou, amaniu-les amb sal i oli,  i moments abans de servir-les, salteu-les en una paella calenta, uns instants, tenen que quedar poc fetes.


Muntem el plat intercalant els espàrrecs i les vieires i finalment i col-loquem la llonganissa cruixent i un cordó de salsa de suc de carn reduït, ( jo he posat la reducció de P.Ximenes , i una mica de flor de sal )


Bon profit, 

AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/ DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...