Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimarts, 22 de maig de 2012

Ous farcits de botifarra de pagès


http://enrocalacuina.com/shop/product.php?id_product=109&id_lang=6

Ingredients
Ous
Oli d´oliva
Sal
Pebre
Un petit pot de tomàquet fregit
Botifarra crua de pagès
Ceba
Un raig de vermut negre
Fulles de julivert

Preparació
Posarem en una cassola plena d´aigua freda els ous, hem de comptar 10 minuts des de que l´aigua comenci a bullir, ( així quasi no es trenquen mai ) retirar, deixar refredar, els pelem i reservem.

Mentre amb una paella amb oli fregirem la botifarra esmicolada junt amb la ceba tallada petita fins que agafi color, ara o regarem amb un raig de vermut negre, afegirem el pot de tomàquet fregit, remenar i deixar reduir, condimentar amb sal i pebre al gust.

Partirem els ous per la meitat, separem les clares dels rovells i en reservem alguns per decorar, la resta els xafarem i barregem amb la botifarra.

Farcim les meitats de les clares amb la botifarra , amb una petita cullera i les unim altres cop, formant un ou sencer que unirem amb un palet de fusta o un escuradents, els posarem a una safata de servir i ratllarem per sobre els rovells que tenim reservats, regar amb un raig d´oli d´oliva i decorar amb unes fulles de julivert.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...