TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

dimarts, 22 de maig del 2012

Ous farcits de botifarra de pagès



Ingredients
Ous
Oli d´oliva
Sal
Pebre
Un petit pot de tomàquet fregit
Botifarra crua de pagès
Ceba
Un raig de vermut negre
Fulles de julivert

Preparació
Posarem en una cassola plena d´aigua freda els ous, hem de comptar 10 minuts des de que l´aigua comenci a bullir, ( així quasi no es trenquen mai ) retirar, deixar refredar, els pelem i reservem.

Mentre amb una paella amb oli fregirem la botifarra esmicolada junt amb la ceba tallada petita fins que agafi color, ara o regarem amb un raig de vermut negre, afegirem el pot de tomàquet fregit, remenar i deixar reduir, condimentar amb sal i pebre al gust.

Partirem els ous per la meitat, separem les clares dels rovells i en reservem alguns per decorar, la resta els xafarem i barregem amb la botifarra.

Farcim les meitats de les clares amb la botifarra , amb una petita cullera i les unim altres cop, formant un ou sencer que unirem amb un palet de fusta o un escuradents, els posarem a una safata de servir i ratllarem per sobre els rovells que tenim reservats, regar amb un raig d´oli d´oliva i decorar amb unes fulles de julivert.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

36 comentaris:

  1. La meva mare també els farceix amb botifarra!!! queden deliciosos!!
    Petonets

    ResponElimina
  2. Ces oeufs sont très appétissant et très bien farcis une délice!

    Bisous

    ResponElimina
  3. Olá!
    Nunca consigo visualizar as imagens no blog, só as consigo ver na minha lista de leitura. Os ovos ficaram muito bem apresentados, um regalo!
    Beijinho

    ResponElimina
  4. Con butifarra no les he probado, pero seguro que están muy ricos. Tomo nota de la idea.
    Abrazos.

    ResponElimina
  5. Hola Susana,
    Wow ...... lo que es una delicia llena de huevos!
    La foto es hermosa!
    besos ♥

    ResponElimina
  6. Me encantan los huevos rellenos y suelo rellenarlos siempre de lo mismo así que me apunto los tuyos que están genial.

    besos

    ResponElimina
  7. Tienen que estar muy ricos estos huevos, ademas ya el nombre de butifarra de payes lo dice todo...
    Saludos.
    http://xoriguer48-lasrecetasdelabuelo.bl...

    ResponElimina
  8. No se m'hauria acudit farcir-los amb botifarra i ho bons que han de estar, apunto la teva bona idea.
    Petons.

    ResponElimina
  9. Quins ous!!! Mai els havia vist farcit de botifarra!! Me'ls apunto!!! A casa, segur que triomfen ;-)
    Un petonas guapa!
    Sònia

    ResponElimina
  10. no els havia vist mai amb botifarra! segur que estan molt bons. Petonets i moltíssimes gràcies per participar.

    ResponElimina
  11. Susanna , por la foto he descuvierto de que se trataba tú receta de hoy ... jijii , que por la pínta tiene que estar bién ríca . Cuando he estado en Barcelona he comido varias veces butifarra , con mongetes me encantan ! por aquí no sé encuentra la butifarra tan ríca como allí , qué si nó prepararia los huevos !
    Sí ya te decia yo Susanna ... no me lo podia creer , según iba leyendo me partia de la rísa ... pues quiero ver ese mantel y el plato ! jijii
    Petonetsss GUAPETONA !

    ResponElimina
  12. Con butifarra no se me había ocurrido rellenar los huevos.
    Una muy buena y rica idea.
    Besets

    ResponElimina
  13. Mai els he farcit de botifarra, ho trobo molt original. I han de quedar molt gustosos.

    ResponElimina
  14. Hola Susanna, se me hace la boca agua solo con verlo.
    Delicioso.
    Petonets

    ResponElimina
  15. Susana, yo no se que pasa que las fotos de las recetas no las veo, lástima por que debe estar preciosa. Aunque ayer me dieron una mala noticia, no puedo comer huevos y nada que corresponda al cerdo, snifffff, con lo que me gusta la butifarra

    ResponElimina
  16. que rica la butifarra!!!, tienen que estar buenisimos esos huevos. besitos

    ResponElimina
  17. aixo si que són un senyors ous farcits!!! increiblement deliciosos!! petons

    ResponElimina
  18. quina presentació mes bonica i................ummmmmm, que bons

    ResponElimina
  19. Holaaaa, aunque yo no soy muy huevera a mi marido le encantarían estos huevos. La butifarra de payés no la he probado, aquí en Madrid se ve poco pero me chifla!
    Un besoooo

    ResponElimina
  20. Genial! No ho els hauria farcit mai amb botifarra de pagès. Han d'estar boníssims!

    Una abraçada!

    Eva

    ResponElimina
  21. Els ous els hem menjat sempre amb tonyina, pero amb botifarra ho trobo una gran idea.

    ResponElimina
  22. Esta recepta le la copie, deu d'estar boníssima, amb la butifarra....
    Besets!

    ResponElimina
  23. Hola Susanna. Suelo hacer casi todas las semanas huevos rellenos pero con butifarra nunca los he rellenado y mira que me gusta, mi problema son el resto jj así que me tengo que conformar con imaginar que los preparo de esta forma. Tienen que estar deliciosos.
    Saludos

    ResponElimina
  24. Tan senzill, com bo! No se m´hauria ocorregut mai. He de provar el constrats, ja!

    ResponElimina
  25. Com m'agraden aquestes receptes. Senzilles i ràpides d'elaborar i molt saboroses.

    ResponElimina
  26. Ummmm que bons aquest ous, una presentació molt original.
    Petonets.

    ResponElimina
  27. mmmmmmmm lle llevo un par de esos riquísimos huevos

    ResponElimina
  28. De estos me comería unos cuantos!! Me encantaron!!

    Abrazos Susanna

    ResponElimina
  29. No els havia vist mai, han de ser ben bons.
    Moltes gràcies per participar.

    ResponElimina
  30. De nuevo por aquí , para decirte , que cuando puedas te pases por mi blog , tengo un regalito para tí!
    Petonetsss.

    ResponElimina
  31. Susanna , a mí también me encantan , yo las cojia solita jijii y me las ponia en la palma de la mano y las dejaba volar ... que tiempos aquellos ... mi hermano cojia lagartijas y yó mariquitas y mariposas , las mariposas corrian peor suerte ... terminaban adornando mi habitación , no te voy a decir como ... , y entre las hojas de un libro ... que macabra era ... , bueno también ponia petalos de rosa !
    Como me enrrollo ... que me alegro de que te haya gustado el premio !
    Petonetsss

    ResponElimina
  32. Qué bo! Es una recepta molt senzilla i original, de les que m'agraden. Felicitats!

    ResponElimina
  33. pues me parece una gran idea rellenarnos de butifarra, y encima con lo que me gusta a mi!!!!

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...