Ingredients
Cireres de qualitat
2 ous
( Pesar els ous sense closca, i el pes que facin serà el pes de..... )
Farina
Sucre ( com que desprès se li posa la ratafia i la confitura que ja es dolç, jo li poso la meitat del pes )
1 pessic de sal
1 pessic de llevat químic ( tipus Royal )
Un raig de ratafia ( si no voleu alcohol, es pot banyar amb suc de taronja )
Confitura d albercoc per posar a la base un cop cuit i una mica per pintar les cireres.
Motlle de 22 cm.- ( te que quedar una base primeta, si la voleu més gruixuda fer amb un motlle més petit)
Preparació
Primer pas i molt important serà treure els pinyols de les cireres i si es possible sense fer malbé la seva forma.
Encendre el forn a 170 graus, ( en el de casa, baix i ventilador ) reixeta en el centre del forn, untar el motlle amb oli suau i enfarinar ( així no s´enganxarà el pastís un cop fet)
Batre tot junt ous, sucre, sal, al final afegir llevat i farina , abocar al motlle i cap al forn, temps aproximat uns 20 minuts, sempre es orientatiu, penseu que la base es molt prima.
Treure del forn i deixar refredar uns 10 minuts abans de retirar del motlle, el passarem a la safata de servir, li farem unes punxades amb la punta d´un ganivet o un pal de fusta i mullarem amb la ratafia, ( una mica sense que quedi ofegat ) cobrir la base amb confitura d albercoc i després amb les cireres ( jo les poso partides per la meitat )
Seguidament agafarem una mica de la confitura d´albercoc amb una culleradeta d´aigua i la desfarem al foc, la passarem per un colador, ens quedarà como una gelatina per pintar per sobre les cireres.
Un cop fred a la nevera una estona i a gaudir, si es en bona companya molt millor .
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna