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dilluns, 4 d’abril de 2011

Fideus xinosos amb pollastre i pebrot


Ingredients
Fideus xinesos
Pebrot vermell
Pit de pollastre en filets
Sal
Pebre
Oli de oliva
Salsa barbacoa

Preparació
Condimentar amb sal i pebre els filets de pollastre i els cuinarem a la planxa.

Tallar el pebrot a "juliana " i el saltarem a la paella  amb una mica de oli , condimentar amb sal i pebre.

Bullir els fideus amb aigua calenta els temps que ens indiqui el fabricant, escórrer i barrejar amb la salsa barbacoa, juntament amb el pollastre tallat petit i el pebrot.

Servir calent,

Bon profit

AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/ DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA

59 comentaris:

  1. Qué buen plato Susanna, si lo ve mi marido que acaba de llegar y viene sin comer, se come dos platos, je, je..
    Un beso

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  2. Hola Susanna,
    Això de posar-hi salsa barbacoa és una molt bona idea! Ho tindrem en compte que segur que queden molt bons! Petons

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  3. mmmm que bo,m'agrada molt la pasta i aixi tenen de estar mmm super bons,petons

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  4. Hola Agnés, guapa tu

    a mes de bons , ràpids de fer, je,je em 15 minuts un plat de Luxe

    mil petonets Susanna

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  5. Hola la cuina de L´Eri, guapa tu

    a casa agrada molt, la salsa barbacoa ( però feta a casa es clar ), i la faig servir força,...alegra qualsevol plat, al meu gust millor que el clasic xetchup..

    mil petonets Susanna

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  6. SUSANNA ..tambien los he comprado ..de vez en cuando los utilizo ..a ver que se me ocurre esta vez ...esta receta tuya buenisima ...combinan muy bien con pollo ..besos MARIMI

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  7. me gusta mucho la mezcla que has puesto , me llevo la receta
    mil besosssss

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  8. Rápid i bó, recepta perfecta.

    Un petonet guapa,

    Esther
    http://comosiempremadreando.blogspot.com

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  9. Fiquei encantada com esta receita tão simples e super apetitosa amiga os emus parabens

    beijinhos

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  10. Una pinta estupenda! tienen que estar deliciosos
    Petonets

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  11. Buasssss que platazo!!! me encanta como te ha quedado!!! soy un loco de esos fideossss!!! ay diossss ke hambreeee!!!!

    ;-)))

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  12. Que bó amb pollastre i pebrot!!
    Petons.

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  13. Qué receta más fácil y más lucida! te ha quedado estupendo!

    besos

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  14. Els fideus xinesos són molt gustosos!, el teu plat té un aspecte deliciós! una abraçada.

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  15. Un plat molt suculent, ja m'agradaria tenir-lo demà per dinar!

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  16. Hola Susanna!! quina bona recepta i sempre introduïnt els nostres productes. M'agradat.

    Un petó

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  17. A mi també m'agrada lídea de possar-li la salsa barbacoa en comptes de la de soia i si es cassolana encara millor.
    Petons reina.

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  18. Antes de mais, obrigado por ter publicado este meu comentário que humildemente vem divulgar o meu novo blog. A vida é uma correria, mas se por momentos nos dedicarmos nem que seja um pouco há cozinha, as coisas podem tornar-se muito mais fáceis. É um homem que escreve este blog, um homem que se viu na necessidade de cozinhar para si. Pratos simples que sejam, são como eu gosto de comer. Um blog para partilhar com todos os que gostam da arte de cozinhar, uma arte de faço e garfo. E agora, já vai uma garfada?

    http://pratosdeouro.blogspot.com/

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  19. Los hago mañana,vamos,me encantan los fideos chino hechos en casa,me ha gustado muchíismo esta receta.Bueníismaaa ;))

    UN besote Susana

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  20. Que rico! y que hambre tengo.
    Desde luego mi plato no iba a hacer falta fregarlo ;)

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  21. Que delicioso prato de pasta, adorei!!!!
    Beijinho

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  22. Hola la Paxarina, guapa tu

    je,je, queda muy rico, sano, rápido,..lo tiene todo

    por cierto he tomado nota de tu rica tarta de queso,...este fin de semana miraré si lo encuentro por mi zona

    mil eptonets Susanna

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  23. Te han quedado deliciosos, un aspecto muy rico.

    Besos Susanna

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  24. Hola Fatima, guapa tu

    celebro que te guste, la verdad es que queda rico, rico
    mil petonets Susanna

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  25. Hola Suny, guapa tu

    quedan muy ricos, y cuando no se dispone de mucho tiempo, puedes preparar un menú de 10, en poco rato

    mil petonets Susanna

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  26. Hola Anna betulo, guapa tu

    a casa son més de salsa barbacoa y tomàquet casolà fregit, que se salses de soja

    mil petonets Susanna

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  27. Hola Solé, guapa tu

    estos son con trigo, pero con los de arroz queda igual de rico

    mil petonets SUsanna

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  28. Hola M.José, guapa tu

    fa molts anys que faig receptes amb aquest tipus de fideus, recordo que els primers que vaig provar varen venir de Corea,..desprès m´els portaven de una tenda especial en productes asiatics de Barcelona d´això fa molts anys, ara ja en pots trobar quasi per arreo , jo els compro a caprabo, et solucionen un bon àpat quan no tens massa temps per estar a la cuina

    mil petonets Susanna

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  29. Tiene una pinta estupenda estos fideos. Un plato sencillito pero de lo más jugoso. Gracias por compartir tu receta. Besos y buena tarde

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  30. Me has dado una buena idea porque no sabía qué poner para mañana de primer plato así que te copio la receta. Lo único que cambiaré los fideos chinos que no tengo por tallarines. Un besote

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  31. Hola Alisonhouse, guapa tu

    celebro que te guste la receta,..la verdad es que queda muy rico

    mil petonets Susanna

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  32. Hola Welze, guapa tu

    estic contenta de que t´agradi , queda molt bona
    mil petonets Susanna

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  33. Tengo que probar estos fideos chinos!! desde luego su aspecto es estupendo, besos

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  34. Ya me comería estos fideos, con lo que me gusta el pimiento rojo, qué toque tan bueno le da a los platos

    Abrazos y buen día

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  35. Hola Carmen, guapa tu
    quedan muy ricos, yo siempre tengo en casa, pues en 3/5 minuts los tienes a punto de comer,...y para emergencias van de 10

    mil petonets Susanna

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  36. Amb salsa barbacoa, que original!!! Tenen una pinta boníssima....

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  37. Hola Javier, guapo tu

    en casa ocurre igual , el pimiento rojo es un elemento indispensable en mi cocina..

    mil petonets Susanna

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  38. Hola Catieu, guapa tu

    a casa amb aquesta salsa "decorem" molts plats, que ni te inmagines com milloren de sabor...je,je

    mil petonets Susanna

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  39. Hola SIlvia, guapa tu

    je,je, quedan muy ricos, ya verás, y en un plis plas,

    mil petonets Susanna

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  40. Susanna, me encanta. Los pimientos me gustan con todo y los fideos igual.
    Un abrazo.

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  41. Hola guapaaaaa!! quince minutos he necesitado para que se cargue tu blog, pero hoy quería conseguirlo. Ayer lo intenté ni se sabe la de veces! me apetecía saludarte, y aunque va muy lento, creo que conseguiré que salga mi comentario!
    Has preparado unos fideos chinos buenísimos, a mi hija le chiflan!!
    Un besooooo

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  42. Hola Marisa, guapa tu

    seas muy bienvenida como siempre, y grácias por esperar tanto rato para mi, eres un cielo.

    Ceebro que te guste la recepta, la verdad queda muy rica, y como yo digo lo preparas en un plis plas... ( a mi hijo tambíen le encantan, seguro que serán caside la misma edad ??? )

    mil petonets Susanna

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  43. Hola Amparo, guapa tu

    eres de las mias, je,je, en casa se usa mucho muchisimo el pimiento rojo, y que rico...humm

    mil petonets Susanna

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  44. Hola Susanna, buenisimos y con el toque de la salsa barbacoa todabia mejor.
    Besos

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  45. SUSANNA ....me encatan tus propuestas y recetas como siempre estupendas ..pasate por mi blog y recoge tu PREMIO AMISTAD ..DISFRUTALO ..BESOS MARIMI

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  46. Mmmm que ricos están estos fideos chinos, que buena pinta!

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  47. Hola Susanna. La salsa barbacoa en este plato creo que le habrá dado un toque muy especial. Tienen que estar muy ricos.
    Saludos

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  48. Molt bona la idea de posar salsa barbacoa, ho provaré
    Petons

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  49. Jo hi torno pq no se si s´ha publicat!
    Com deia, m´encanten, però sobretot això de fer la salsa barbacoa a casa, que jo sempre la compro feta!
    Petons
    Anna

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  50. Hola guapa, que plato tan estupendo has hecho, creo que esos fideos tenían que saber a gloria con todo lo que les has metido.

    Besitos

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  51. Que pinta mas deliciosa tienen estos fideos chinos. Me guardo la receta, seguro que la hago.
    En mi blog hay un premio para ti. Pasate cuando quieras.
    Un besito

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  52. Hola Susana..., els pebrots vermells i la salsa barbacoa li han de donar un toc molt especial.

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  53. Amb la salseta barbacoa ha de quedar d'allò més bo!!! quina pinta!!! Molts petons i bon cap de setmana!!!

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  54. Hola Oteador, guapo tu

    la veritat es que queda per llepar-se els dits
    mil petonets Susanna

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  55. Hola Locasita, guapa tu

    amb aquesta salsa es fa meravelles a molts plats, jo sempre en tinc un pot a la nevera ( feta a casa es clar,..je,je,)

    mil petonets Susanna

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  56. Boníssim te una pinta extraordinària.

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  57. Que bons fideus nena, m'encanten perquè queda un plat únic contundent
    però no molt pesat ... i la mar de bo.
    Un petonet guapa

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Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

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