Ingredients
Fideus xinesos
Pebrot vermell
Pit de pollastre en filets
Sal
Pebre
Oli de oliva
Salsa barbacoa
Preparació
Condimentar amb sal i pebre els filets de pollastre i els cuinarem a la planxa.
Tallar el pebrot a "juliana " i el saltarem a la paella amb una mica de oli , condimentar amb sal i pebre.
Bullir els fideus amb aigua calenta els temps que ens indiqui el fabricant, escórrer i barrejar amb la salsa barbacoa, juntament amb el pollastre tallat petit i el pebrot.
Servir calent,
Bon profit
AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/ DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA
Qué buen plato Susanna, si lo ve mi marido que acaba de llegar y viene sin comer, se come dos platos, je, je..
ResponEliminaUn beso
Hola Susanna,
ResponEliminaAixò de posar-hi salsa barbacoa és una molt bona idea! Ho tindrem en compte que segur que queden molt bons! Petons
mmmm que bo,m'agrada molt la pasta i aixi tenen de estar mmm super bons,petons
ResponEliminaHola Agnés, guapa tu
ResponEliminaa mes de bons , ràpids de fer, je,je em 15 minuts un plat de Luxe
mil petonets Susanna
Hola la cuina de L´Eri, guapa tu
ResponEliminaa casa agrada molt, la salsa barbacoa ( però feta a casa es clar ), i la faig servir força,...alegra qualsevol plat, al meu gust millor que el clasic xetchup..
mil petonets Susanna
SUSANNA ..tambien los he comprado ..de vez en cuando los utilizo ..a ver que se me ocurre esta vez ...esta receta tuya buenisima ...combinan muy bien con pollo ..besos MARIMI
ResponEliminame gusta mucho la mezcla que has puesto , me llevo la receta
ResponEliminamil besosssss
Rápid i bó, recepta perfecta.
ResponEliminaUn petonet guapa,
Esther
http://comosiempremadreando.blogspot.com
Fiquei encantada com esta receita tão simples e super apetitosa amiga os emus parabens
ResponEliminabeijinhos
Una pinta estupenda! tienen que estar deliciosos
ResponEliminaPetonets
Buasssss que platazo!!! me encanta como te ha quedado!!! soy un loco de esos fideossss!!! ay diossss ke hambreeee!!!!
ResponElimina;-)))
Que bó amb pollastre i pebrot!!
ResponEliminaPetons.
Qué receta más fácil y más lucida! te ha quedado estupendo!
ResponEliminabesos
que bons!!!! petonets guapa
ResponEliminaEls fideus xinesos són molt gustosos!, el teu plat té un aspecte deliciós! una abraçada.
ResponEliminaUn plat molt suculent, ja m'agradaria tenir-lo demà per dinar!
ResponEliminaHola Susanna!! quina bona recepta i sempre introduïnt els nostres productes. M'agradat.
ResponEliminaUn petó
¿son los fideos de arroz?
ResponEliminaA mi també m'agrada lídea de possar-li la salsa barbacoa en comptes de la de soia i si es cassolana encara millor.
ResponEliminaPetons reina.
Los hago mañana,vamos,me encantan los fideos chino hechos en casa,me ha gustado muchíismo esta receta.Bueníismaaa ;))
ResponEliminaUN besote Susana
Que rico! y que hambre tengo.
ResponEliminaDesde luego mi plato no iba a hacer falta fregarlo ;)
Que delicioso prato de pasta, adorei!!!!
ResponEliminaBeijinho
Hola la Paxarina, guapa tu
ResponEliminaje,je, queda muy rico, sano, rápido,..lo tiene todo
por cierto he tomado nota de tu rica tarta de queso,...este fin de semana miraré si lo encuentro por mi zona
mil eptonets Susanna
Te han quedado deliciosos, un aspecto muy rico.
ResponEliminaBesos Susanna
Hola Fatima, guapa tu
ResponEliminacelebro que te guste, la verdad es que queda rico, rico
mil petonets Susanna
Hola Suny, guapa tu
ResponEliminaquedan muy ricos, y cuando no se dispone de mucho tiempo, puedes preparar un menú de 10, en poco rato
mil petonets Susanna
Hola Anna betulo, guapa tu
ResponEliminaa casa son més de salsa barbacoa y tomàquet casolà fregit, que se salses de soja
mil petonets Susanna
Hola Solé, guapa tu
ResponEliminaestos son con trigo, pero con los de arroz queda igual de rico
mil petonets SUsanna
Hola M.José, guapa tu
ResponEliminafa molts anys que faig receptes amb aquest tipus de fideus, recordo que els primers que vaig provar varen venir de Corea,..desprès m´els portaven de una tenda especial en productes asiatics de Barcelona d´això fa molts anys, ara ja en pots trobar quasi per arreo , jo els compro a caprabo, et solucionen un bon àpat quan no tens massa temps per estar a la cuina
mil petonets Susanna
Tiene una pinta estupenda estos fideos. Un plato sencillito pero de lo más jugoso. Gracias por compartir tu receta. Besos y buena tarde
ResponEliminaMe has dado una buena idea porque no sabía qué poner para mañana de primer plato así que te copio la receta. Lo único que cambiaré los fideos chinos que no tengo por tallarines. Un besote
ResponEliminaHola Alisonhouse, guapa tu
ResponEliminacelebro que te guste la receta,..la verdad es que queda muy rico
mil petonets Susanna
Hola Welze, guapa tu
ResponEliminaestic contenta de que t´agradi , queda molt bona
mil petonets Susanna
Tengo que probar estos fideos chinos!! desde luego su aspecto es estupendo, besos
ResponEliminaYa me comería estos fideos, con lo que me gusta el pimiento rojo, qué toque tan bueno le da a los platos
ResponEliminaAbrazos y buen día
Hola Carmen, guapa tu
ResponEliminaquedan muy ricos, yo siempre tengo en casa, pues en 3/5 minuts los tienes a punto de comer,...y para emergencias van de 10
mil petonets Susanna
Amb salsa barbacoa, que original!!! Tenen una pinta boníssima....
ResponEliminaHola Javier, guapo tu
ResponEliminaen casa ocurre igual , el pimiento rojo es un elemento indispensable en mi cocina..
mil petonets Susanna
Hola Catieu, guapa tu
ResponEliminaa casa amb aquesta salsa "decorem" molts plats, que ni te inmagines com milloren de sabor...je,je
mil petonets Susanna
Hola SIlvia, guapa tu
ResponEliminaje,je, quedan muy ricos, ya verás, y en un plis plas,
mil petonets Susanna
Susanna, me encanta. Los pimientos me gustan con todo y los fideos igual.
ResponEliminaUn abrazo.
Hola guapaaaaa!! quince minutos he necesitado para que se cargue tu blog, pero hoy quería conseguirlo. Ayer lo intenté ni se sabe la de veces! me apetecía saludarte, y aunque va muy lento, creo que conseguiré que salga mi comentario!
ResponEliminaHas preparado unos fideos chinos buenísimos, a mi hija le chiflan!!
Un besooooo
Hola Marisa, guapa tu
ResponEliminaseas muy bienvenida como siempre, y grácias por esperar tanto rato para mi, eres un cielo.
Ceebro que te guste la recepta, la verdad queda muy rica, y como yo digo lo preparas en un plis plas... ( a mi hijo tambíen le encantan, seguro que serán caside la misma edad ??? )
mil petonets Susanna
Hola Amparo, guapa tu
ResponEliminaeres de las mias, je,je, en casa se usa mucho muchisimo el pimiento rojo, y que rico...humm
mil petonets Susanna
Hola Susanna, buenisimos y con el toque de la salsa barbacoa todabia mejor.
ResponEliminaBesos
SUSANNA ....me encatan tus propuestas y recetas como siempre estupendas ..pasate por mi blog y recoge tu PREMIO AMISTAD ..DISFRUTALO ..BESOS MARIMI
ResponEliminaMmmm que ricos están estos fideos chinos, que buena pinta!
ResponEliminaHola Susanna. La salsa barbacoa en este plato creo que le habrá dado un toque muy especial. Tienen que estar muy ricos.
ResponEliminaSaludos
Molt bona la idea de posar salsa barbacoa, ho provaré
ResponEliminaPetons
Jo hi torno pq no se si s´ha publicat!
ResponEliminaCom deia, m´encanten, però sobretot això de fer la salsa barbacoa a casa, que jo sempre la compro feta!
Petons
Anna
Hola guapa, que plato tan estupendo has hecho, creo que esos fideos tenían que saber a gloria con todo lo que les has metido.
ResponEliminaBesitos
Que pinta mas deliciosa tienen estos fideos chinos. Me guardo la receta, seguro que la hago.
ResponEliminaEn mi blog hay un premio para ti. Pasate cuando quieras.
Un besito
Hola Susana..., els pebrots vermells i la salsa barbacoa li han de donar un toc molt especial.
ResponEliminaAmb la salseta barbacoa ha de quedar d'allò més bo!!! quina pinta!!! Molts petons i bon cap de setmana!!!
ResponEliminaHola Oteador, guapo tu
ResponEliminala veritat es que queda per llepar-se els dits
mil petonets Susanna
Hola Locasita, guapa tu
ResponEliminaamb aquesta salsa es fa meravelles a molts plats, jo sempre en tinc un pot a la nevera ( feta a casa es clar,..je,je,)
mil petonets Susanna
Boníssim te una pinta extraordinària.
ResponElimina