El cuscús es 100 % sèmola de blat dur.
Té un contingut més alt de fibra i proteïnes que la pasta.
Es utilitzat en substitució de la pasta, arròs, patates...
Ingredients
Pastanaga
Carbassó
Api
Albergínia
Sal
Pebre negre ( opcional )
Oli d´oliva
Aigua per coure les verduretes ( com un dit ) - així queden més toves -
També si pot posar ceba, pebrot, a casa no, perquè no agrada a tothom....
Preparació
Tallarem les verdures escollides a daus petits.
Posarem tots els ingredients en un recipient apta per anar a la fregidora ( nosaltres fem servir un motlle de fer pastissos de metall ), condimentar amb sal, pebre, un dit d´aigua i una mica d´oli....
i ja està a punt per passar a Lanova.
Les hem posat al programa 180 graus uns 30 minuts,, de tant en tant, vigilar i donar la volta a la meitat de la cocció, si es necessari afegir uns minuts més.
* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.
* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i l ´últim pas el feu a la paella a foc no massa fort amb oli o al forn.
Un com ben cuinades les posarem en una cassola al foc, abocar el cuscús, barrejar i deixar uns 5 minuts que agafi la sustancia de la cassola, seguidament afegirem el brou o aigua calenta, remenar, deixar coure uns 5 minuts fins que el brou comenci a bullir , tapar i deixar reposar entre 5 i 10 minuts, remenar de tant en tant.
* Es important seguir les instruccions del venedor del producte.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Deu vontade de provar,...
ResponEliminaPassei para desejar continuação de uma excelente semana!
Beijinhos,
Espero por ti em:
strawberrycandymoreira.blogspot.pt
http://www.facebook.com/omeurefugioculinario
https://www.instagram.com/marysolianimoreira