TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dimarts, 26 de setembre del 2023

Com hem cuinat les verduretes amb la fregidora sense greixos Lanova - per fer sèmola de blat dur - cuscús





El cuscús es 100 % sèmola de blat dur.
Té un contingut més alt de fibra i proteïnes que la pasta.
Es utilitzat en substitució de la pasta, arròs, patates...

Ingredients
Pastanaga
Carbassó
Api
Albergínia
Sal
Pebre negre ( opcional )
Oli d´oliva
Aigua per coure les verduretes ( com un dit ) - així queden més toves -


També si pot posar ceba, pebrot, a casa no,  perquè no agrada a tothom....


Preparació
Tallarem les verdures escollides a daus petits.

Posarem tots els ingredients en un recipient apta per anar a la fregidora ( nosaltres fem servir un motlle de fer pastissos de metall ), condimentar amb sal, pebre, un dit d´aigua i una mica d´oli....



i ja està a punt per passar a Lanova.




Les hem posat al programa 180  graus uns 30 minuts,, de tant en tant, vigilar i donar la volta a la meitat de la cocció, si es necessari afegir uns minuts més.

* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.


* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i l ´últim pas el feu a la paella a foc no massa fort amb oli o al forn.


Un com ben cuinades les posarem en una cassola al foc, abocar el cuscús, barrejar i deixar uns 5 minuts que agafi la sustancia de la cassola, seguidament afegirem el brou o aigua calenta, remenar, deixar coure uns 5 minuts fins que el brou comenci a bullir , tapar i deixar reposar entre 5 i 10 minuts, remenar de tant en tant.

* Es important seguir les instruccions del venedor del producte.


Bon profit


Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

1 comentari:

  1. Deu vontade de provar,...
    Passei para desejar continuação de uma excelente semana!
    Beijinhos,
    Espero por ti em:
    strawberrycandymoreira.blogspot.pt
    http://www.facebook.com/omeurefugioculinario
    https://www.instagram.com/marysolianimoreira

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...