TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dimarts, 12 de setembre del 2023

Sípia i gambes arrebossades amb la fregidora d´aire sense greixos Lanova




La funció de la llet es estovar  el producte gràcies a uns enzims que conté, que fa que es trenquin les proteïnes i la carn -o- el peix quedi mes tendre.

* El arrebossat també es pot fer a lo clàssic amb farina i llevat, però per salut a casa es fa em pa ratllat sense gluten.

Ingredients
Sípia tallada a peces
Gambes pelades
Llet
Sal
Pa ratllat sense gluten ( per qui en pugui menjar, també es pot fer amb el normal )
Oli d´oliva
Ou batut
 
Preparació
Posarem una estona abans la sípia en remull cobert de llet.

Passarem les peces de sípia i les gambes pelades pel ou batut, afegirem una mica de sal.... i després pel pa ratllat.

Les posarem dins de la nostre fregidora d´aire que haurem untat amb un pinzell o spray amb unes gotes d´oli d´oliva , en una sola capa i que no es toquin entre elles.....fer el mateix per la part que queda a sobre.....o sigui untar....el millor es amb un espray...

Ja les tenim a punt per passar a Lanova.



Les hem posat  a 200 - uns 10 minuts, de tant en tant, vigilar, donar la volta afegir uns 5 minuts més  , important de ferles a tandes que no es toquin entre elles.

* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.


* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i l ´últim pas el feu a la paella, o al forn amb unes gotes d´oli.

Esperem que vagi estat del vostre gust, Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...