TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


diumenge, 31 de desembre del 2023

Broquetes de llagostins amb bacó fumat i vegetals











Ingredients
Llagostins pelats i nets del budell
Bacó fumat
Pebrot vermell, verd i groc
Cebes petites -( a casa les escaldem uns 10 minuts abans de fer les broquetes )
Sal
Pebre ( opcional )
Oli d´oliva
Martini blanc sec


* Bastonets de ferro -o- de fusta per fer les broquetes, si son de fusta els deixarem una bona estona en aigua, així no s´ ens cremarán a l´hora de cuinar-los 

Preparació
Per un costat tindrem els llagostins nets i pelats.

Tallarem les tires de bacó fumat per la meitat.

Per altre banda, tallarem els pebrots i la ceba a peces petites, si pot ser que tot tingui més o menys la mateixa mida.

Ara només tindrem que muntar les broquetes, farem una combinació de llagostins folrats amb el bacó fumat  i verduretes al nostre gust, condimentar amb sal i pebre, cuinar a la planxa o al forn, a casa els fem al forn a  180 graus, uns 15 m.,   això ja dependrà de la quantitat i com agrada a cada casa.  Al darrer moment tirar per sobre una mica de Martini blanc sec.

* Es poden preparar amb antelació , també es poden congelar, si es així condimentar al moment de cuinar.

* Perqué no s´ en desmuntin les broquetes, a casa enforquillem les peces entre dos bastonets i així queden travades.

A gaudir, i si es en bona companya, millor !!

Bon profit 

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...