TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dimecres, 6 de desembre del 2023

Trinxat de col i patata elaborat amb la fregidora d´aire sense greixos Lanova


Ingredients
Una col bullida 
Patates bullides
Bacó fumat 
Sal
Pebre -opcional -

* Ja qui i sofregeix unes lamines d all, -això al gust-

Preparació
La col i les patates seran bullides per separat, deixar escórrer be que no ens i quedi gens d aigua.

Seguidament aixafarem la col, descartar el nervi central de les fulles,  i les patates.  

Tallarem el bacó fumat a tires o quadrats petits

Posarem el bacó en un recipient que en entri a la cistella de la nostre fregidora i ....

Ja les tenim a punt per passar a Lanova.


O hem posat al programa  a 180 - uns 5 minuts, després retirar i reservar, en el mateix oli que ens ha quedat de fregir el bacó fumat, - si ni ha poc, i afegirem unes gotes d´oli d´oliva -  posarem la col i les patates que ja tenim trinxades, condimentar amb sal i pebre al gust,  cuinar a 180 - uns 15 minuts, remenar de tant en tant, ara li afegirem el bacó que tenim reservat, remenar que quedi ben integrat i deixarem uns 5/10 minuts més.
 
* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.


* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i l ´últim pas el feu a la paella.

 


Bon profit


Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...