TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dijous, 15 de febrer del 2024

Pa de pessic de xocolate, ideal per base de pastissos




Aquesta base es ideal per l´elaboració de pastissos, coques, mones, i  derivats


Ingredients
250 grams de llet 
270 grams de xocolate pur en pols tipus "Valor " 
200 grams de farina de rebosteria
195 grams de sucre
240 grams d oli oliva suau -o- de gira-sol
5 ous
1 culleradeta de llevat químic tipus " Royal "
1 Pessic de sal
Opcional : vainilla -o- 1 culleradeta de café instantani 
 

Hem utilitzat una safata rectangular de 32x23 cm, folrat amb paper vegetal.



Preparació
Escalfar el forn a 175 graus.

Tamisar junts la farina, el llevat, el cacau i reservar.

Separar les clares i amb la meitat del sucre batre a punt de neu fort.

Barrejar en un recipient la llet, l'oli i la vainilla ( o culleradeta de café instantani )

Batre els rovells amb la resta del sucre i la sal fins que hagin duplicat el seu volum, afegir a tandes sense deixar de batre la barreja de llet i oli, seguidament afegir la barreja de farina i cacau a tandes.

Al final barrejarem les clares a punt de neu, en tres vegades, amb molta precaució que no perdin aire i manualment.

Enfornar a 175 graus, uns 40/45 minuts, dependrà del nostre forn i la mida del motlle.

Un cop cuit reposar en el motlle durant 10 minuts, treure  i refredar sobre una reixeta.

Decorar al gust

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...