TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dijous, 29 de febrer del 2024

Paella Tamagoyaki, la ideal per preparar truites enrotllades a l ´estil japonès........a casa però o fem a la Mediterrània.




Quan vaig descobrir aquesta paella....tinc que dir que em va enamorar...💘.

En realitat el seu nom es el de "makiyakinabe"  i es utilitzada per cuinar truites a l ´estil japonès tant dolces com salades anomenades tamagoyaki, com que igual aquest nom es més fácil de pronunciar, normalment quan s´ en parla d´ella se li diu així...


Les truites japoneses porten a la seva elaboració ....ous batuts, salsa de soja, sucre, vinagre d´arròs....i derivats ...a casa les fem a nostre l´estil..... Mediterrani total.

La seva forma rectangular ens dona facilitat per fer aquesta la truita enrotllada, la tenim que preparar d´una manera tant especial com curiosa i divertida.......però es super fácil de fer......


Es tracta de fer una truita a capes molt primes d´ou que al moment que qualla el tenim que anar enrotllant, i afegir una altre capa ......així fins acabar amb tot l´ou batut, anirem formant un rotllo d´una apreciable consistencia de gruix.




* Entre tanda i tanda també i podem incorporar algún farcit, això si tallat molt petit perquè ens i quedi ben integrat...com pot ser, formatge, pernil dolç, peix, carn, bolets, alguna verdura..això ja al vostre gust.

* També podem fer una versió en dolç.

 
- Sayounara 
 
 
Aquesta informació pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...