TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dimecres, 28 de febrer del 2024

Sopa de brou amb arròs, fideus i pernil




Ingredients
Brou
Arròs
Fideus
Pastanaga ratllada
Patata tallada a daus
Api tallat a daus
Un grapat de fesols de Santa Pau bullits
Uns daus de pernil salat
Sal - per si es té que rectificar -

Preparació
Posarem una olla al foc amb el brou, quan estigui calent afegirem els vegetals i els daus de pernil, deixar bullir fins que les verdures quedin tendres, ara afegirem l´arròs i els fideus, rectificar de sal si cal, deixar coure el temps necessari i a gaudir.

* Trucs
- Va molt bé de tenir sempre al rebost uns pots de brou fet - de qualitat -  el poses a l´olla i l ´acabes d´omplir d´aigua.

- Bullir fesols, els posem en bosses " d´ un grapat  " i congelar, els tenim a punt per sopes, truites i guarnicions.

- Comprar un pernil econòmic, en fem peces i congelem, sempre en tindrem a ma per sopes, derivats, i el més important,  no ens quedará ranci.

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...