TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


diumenge, 4 de febrer del 2024

Pizza marinera




Ingredients per la massa
200 grams d´aigua
50 grams d´oli de oliva
1 pessic de sal
25 grams de llevat de flequer
400 grams de farina de força


Ingredients pel farcit 
Tomàquet fregit, que untarem tota la base
Gamba petita pelada 
Tonyina
Formatge ratllat
Olives farcides d´anxova
* Orenga al gust ( a casa no agrada )

Preparació de la massa amb la Thermomix (també es pot fer a ma o amb panificadora) 
Posar en el vas, aigua + oli+ sal, 1 minut, 37 c, velocitat 4.
Afegir el llevat  fresc 2 segons, velocitat 4, desprès la farina tamisada 6 segons, velocitat 4, i 1 minut, velocitat espiga.  Formar una bola i deixar reposar una 1/2 hora.

Estirar sobre una placa de forn pinta amb oli, si ens mullem els dits amb oli serà més fàcil estirar la massa, tapar amb un drap i deixar reposar una hora en lloc càlid.  Untar amb el tomàquet fregit, posar les gambes, la tonyina , el formatge ratllat i les olives.
 
Escalfar el forn a 250 graus, i fornejar uns 9 minuts a la part baixa ....( dependrà del forn.), 

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...