Maduixes de qualitat
Xocolate de fondre ( pot ser negre, amb llet, blanca.....)
Preparació
Netejar les maduixes amb aigua, assecar-les amb paper de cuina i reservar.
Mentre fondre la xocolate escollida al bany bany, un cop estigui al punt i anirem passant d´una en una les maduixes i deixar sobre un paper de forn ( perqué no s´enganxin)...un cop la xocolate ja estigui freda, reservar a la nevera fins el moment de servir a la taula.
* També les podem decorar al gust, abantes no es refredi la cobertura de xocolate, nosaltres i em empolsat xocolate blanca ratllada per sobre.
Bon profit !!
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna