Unes llenques de pa
Tomàquet fregit
Un pot de blat de moro tendre
Una llauna de tonyina o bonítol
Ceba fregida
Formatge ratllat cremós tipus mozzarella
Orenga
Preparació
Escalfar el forn a 200 graus.
Untar les llesques de pa amb una mica de tomàquet fregit, a sobre i posarem la tonyina, la ceba, el blat de moro, cobrir amb el formatge ratllar i una mica d´orenga.
Fornejar uns 10 minuts ( dependrà del forn i la mida de les llesques )
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Hola guapa!!!!Pizza muy buena!!!!!Un besote!!Ciao.
ResponEliminaHOLA NITTE, GUAPA TU
ResponEliminaGRACIAS POR TU VISITA Y TU COMENTARIO, ES UN LUJO TRATANDOSE DE TI, JE,JE
MIL PETONETS SUSANNA
Es una manera d' aprofitar el pa i de fer un sopar ràpid. Té que estar molt cruxent. I que cadascú escolleixi de que la vol. Ideal.
ResponEliminaPetons.
Yo muchas veces pongo éstos mismos ingredientes en mi pizza!!! un 10!!!!!!! :-)
ResponEliminaRápido, fácil y rico. Mejor imposible.
ResponEliminaUn abrazo.
A vegades em ve de gust sopar pizza però o no tinc el llevat o em fa mandra fer la masa. Així que obtar per les llesques de pa em sembla una idea estupenda. I afegir-li blat de moro tambè.
ResponEliminaPrenc nota!!!
Petonets, Susanna.
El que jo dic.....tu has nescut per la cuina.....i a mi em va molt bé jajajaja.
ResponEliminaQuines llesques!!!!mmmmm
Un petó molt fort.
HOLA GLORIA, GUAPA TU
ResponEliminaQUAN TORNI A NEIXER, ARE JA ES UNA MICA TARD,...LA CUINA ES UNA DE LES MEVES PASIONS,..TAMBÉ LA FOTOGRAFIA, ELS OCELLS, LES TORTUGUES, LA PINTURA, LES MANUALITATS ...EN FI JA VEIG QUE TINDRÉ DE NEIXER MOLTES VEGADES....
PETONETS SUSANNA
HOLA TITANIII, GUAPA TU
ResponEliminaDONCS SI NENA TU PROVA...SEGUR QUE T´AGRADA, TAMBÈ LES POTS FER AMB BAGUETTES,..PERÒ A CASA ELS I AGRADEN MÉS AIXÍ,...A MÉS EL PA DE PAGÈS ES FET MEU....
NO SE SI N´HAS FET MAI DE PA, PERÒ SI LA RESPOSTA ES QUE "NO" ...T´ANIMO A QUE O PROVIS...EN EL BLOG NI HAN VARIES RECEPTES GARANTIDES ....JO FA CAP A 3 ANYS QUE NO EL COMPRO,...M´EL FAIG JO...I QUIN PA....
PETONETS SUSANNA
HOLA AMPARO, GUAPA TU
ResponEliminaLA VERDAD ES QUE EN UN PLIS PLAS TIENES UNA RICA CENA,....
PETONETS SUSANNA
HOLA LOCASITA, GUAPA TU
ResponEliminaLA VERDAD ES QUE LA PIZZA ( QUE VIENE A SER LO MISMO QUE LA COCA DE RECAPTE)...VA ESTUPENDAMENTE PARA RECICLAR RESTOS DE ALIMENTOS,...HAS PROBANDO CON RESTO DE UN ASADO ?...QUEDA DE MUERTE EN VENECIA...JE,JE
PETONETS SUSANNA
Susanna te devuelvo la visita que me hiciste y con la que me siento muy honrada, y me encuentro tantas cosas deliciosas que voy a estar muy seguido por aquí.
ResponEliminaTe saludo con un fuerte abrazo.
Annie
HOLA ANNA, GUAPA TU
ResponEliminaDONCS SI NENA, TU SAPS PER MES QUE T´AGRADI LA CUINA, NI HAN NITS QUE EL QUE MENYS GANES TENS ES LA DE CUINAR,.....DONCS EN UN PLIS PLAS, TENS UN BON SOPAR...
PETONETS SUSANNA
HOLA ANNIE, GUAPA TU
ResponEliminaENCANTADA DE TU VISITA Y DE TU COMENTARIO, ESPERO Y DESEO QUE TE GUSTE MI COCINA
MIL PETONETS SUSANNA
Uhhhhhhhhhhhhhhh! pues no! haré pollo asado a propósito para probarlo!! jajaja... bueno, pero ahora no, que estoy a dieta! jaja. Besotes!!! dejo un comentario en mi post respecto lo que me has explicado de las ollas.
ResponEliminaSin duda alguna un extraordinario y exquisito bocado. Me imagino su sabor.
ResponEliminaSaludos
HOLA LOCASITA, GUAPA TU
ResponEliminaESTO DE LOS TRUCOS DE COCINA ESTÁN MUY BIEN,...CREO QUE ABRIRÉ UN APARTADO PARA PONERLOS, TENGO UN SUPER MONTÓN......Y SIEMPRE PUEDEN AYUDAR A LOS DEMÁS A SOLUCIONAR PROBLEMAS...NO HABIA PENSADO EN ELLO....
MIL PETONETS Y GRACIAS POR LO DE TU COMENTARIO
EN EL BLOG....HASTA PRONTO CON MÁS TRUCOS, PORQUÉ NO ??, JE,JE
SUSANNA
HOLA JUAN, GUAPO TU
ResponEliminaQUEDAN MUY RICAS, Y RAPIDAS, INCLUSO TE SOLUCIONAN UNA CENA INFORMAR....Y NO PROGRAMADA..
MIL PETONETS SUSANNA
Hola Sussana, he estado varios dias sin visitarte, perdoname.
ResponEliminaMe quedo por aqui un ratito para ponerme al dia, ojalá pudiera coger un trocito y ojalá pudiera conseguir por aqui un pan pages que me encanta. Echo de menos el pan tomaca y mis desayunos en Barcelona, tenia oficina en La Diagonal.
Adoro Barcelona.
Petonets
Que ricas! además lo que comentas es muy rápido de preparar, te soluciona una cena o incluso una comida, y encima comes muy bien!
ResponEliminaUna idea más, la foto está diciendo ¨cómeme¨
Besitos
A esto le llamo ser practica en la cocina... rápidas de hacer y mas que ricas. Tomo nota de la receta y la idea de hacerlas can pan.
ResponEliminaSusanna, una idea EXCELENTE!!
Besitos Silvia
buonaaaaaaaaa!!!! facile e veloce!! baci!
ResponEliminaChe bella la tua pizza e chissà che bontà.....baci baci stefy
ResponEliminaA casa també fem aquest tipus de pizzes, però no les hem provat mai amb blat de moro i tonyina. Bona idea, queda apuntada!
ResponEliminaHOLA VISC A LA CUINA, GUAPA TU
ResponEliminaHE ACOSTUMAT A LA FAMILIA A MENJAR BLAT DE MORO TENDRE, ES MOLT SÁ,...EL MEU MARIT DIU QUE UN DIA COMENTAREM A POSAR OUS, ..JE,JE...
LA VERITAT ES QUE QUEDEN MOLT BONES..
MIL PETONETS SUSANNA
HOLA STEFY, GUAPA TU
ResponEliminaACCOGLIE CON FAVORE Ti è piaciuto questo Pizza Express, è delizioso poco tempo e SOLUZIONI A PASTO, JE, JE
PETONETS, CIAO SUSANNA
HOLA FEDERICA, GUAPA TU
ResponEliminaCELEBRO QUE TE GUSTE, JE,JE
PETONETS, CIAO, SUSANNA
HOLA SILVIA, GUAPA TU
ResponEliminaYA VES QUE QUEDAN RIQUISIMAS Y NATURALES, NO ME GUSTA COMPRAR PIZZAS CONGELADAS NI NADA DE ESTO...
ADEMÁS EN MI CASO EL PAN ES HORNEADO EN CASA, YA HACE 3 AÑOS QUE ME LO HAGO YO..Y QUE DIFERENCIA AL DE VENDEN
PETONETS SUSANNA
HOLA CUINERA, GUAPA TU
ResponEliminaCOMO MUY BIEN DICES QUEDAN DIVINAS, SUPER RAPIDAS
Y ENCIMA PUEDES APROVECHAR RESTOS DE OTRAS COMIDAS,...PESCADO, CARNES,..VERDURAS...Y HACES UN APIZZA EXPRESS, LE CAMBIAS LA CARA AL ALIMENTO Y EN CASA FELICES
PETONETS SUSANNA
HOLA DONIBANEKO, GUAPA TU
ResponEliminaA CASA EN FAIG MOLTES VEGADES, INCLÒS SI TENS UNA VISITA D´AQUELLES QUE NO I CONTES,..I LI DIUS ..ET VOLS QUEDAR A SOPAR ???...SI SEGUR QUE DIU SIIIIIIIIIIII
DONCS, NENA PIZZA EXPRESS...I QUEDES COM UNA REINA JEJE
PETONETS SUSANNA
HOLA OSCAR, GUAPO TU
ResponEliminaCELEBRO QUE T´AGRADI LA RECEPTA, LA VERITAT ES QUE QUEDEN MOLT I MOLT BE,...
AIXÒ QUE COMENTAS DELS RECORDS D´INFANT, A MI EM PASSA AMB L´OLOR DEL PA QUE FAIG A CASA, RECORDO AQUELLA OLOR TANT BONA QUE FEIA EL PA QUAN ERA PETITA A LA HORA DE BERENAR AMB UNA PASTILLA DE XOCOLATE " TORRAS" ...QUE PORTAVA CROMOS...I QUINA FEINA A CANVIAR ELS " REPES" QUE TENIA A LA HORA DEL PATI ...JE,JE...LES COLECCIONS D´ARE NO TENEN GRÀCIA..VERITAT ?
PETONETS SUSANNA
Hola Susanna! Pasate por mi blog que hice unas variables de tu pizza express! Besotes! Clau
ResponEliminaHOLA CLAU, GUAPA TU
ResponEliminaQUE RICAS NENA, ES LO QUE TIENE DE BUENO...ADEMÁS DE SANAS PUEDES RECICLAR RESTOS DE ALIMENTOS QUE TENGAS POR LA NEVERA....
MIL PETONETS SUSANNA