* UN TRUC PERQUÉ TANT LA CARN COM EL PEIX ENS QUEDI MÉS TENDRE I MELÓS ...una estona abans posarem el producte en una safata amb un dit de llet.......
Ingredients
Pit de pollastre
Flocs de blat de moro
Farina de blat
Oli de gira-sol per fregir
Sal
Pebre
Ou batut
Oli de gira-sol per fregir
Sal
Pebre
Ou batut
Preparació
Tallar el pit de pollastre a llesques primes i macerar una estona amb llet.
Després passar per farina seca que haurem condimentat amb sal i pebre al gust, ou batut i els flocs de blat de moro.
Fregir en abundant oli calent fins que estigui daurat al nostre gust, escórrer sobre una reixeta ...
Servir calent, i bon profit.
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna