TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dijous, 13 de febrer del 2025

Pit de pollastre arrebossat amb flocs de blat de moro






UN TRUC PERQUÉ TANT LA CARN COM EL PEIX ENS QUEDI MÉS TENDRE I MELÓS ...una estona abans posarem el producte en una safata amb un dit de llet.......


Ingredients
Pit de pollastre 
Flocs de blat de moro
Farina de blat 
Oli de gira-sol per fregir
Sal 
Pebre
Ou batut

Preparació
Tallar el pit de pollastre a llesques primes i macerar una estona amb llet.

Després passar per farina seca que haurem condimentat amb sal i pebre al gust,  ou batut i els flocs de blat de moro.

Fregir en abundant oli calent fins que estigui daurat al nostre gust, escórrer sobre una reixeta ...

Servir calent, i bon profit. 

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...