Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

diumenge, 30 de gener de 2011

SUSHI DE SURIMI I TONYINA



INGREDIENTS
ARRÒS ESPECIAL PER SUSHI ( SUSHI RICE)
ALGA NORI
SURIMI
TONYINA AMB OLI
SALSA DE TOMÀQUET FREGIT

2 CULLERADETES DE VINAGRE D´ARRÒS ( JO  FAIG SERVIR DE XERES)
2 CULLERADETES DE SUCRE

( EL FARCIT AL GUST DEL COMENSAL)

PREPARACIÓ
RENTAREM ACURADAMENT  EL ARRÒS EN AIGUA FREDA  SOTA LA AIXETA I ESCORRE..

POSAR EN UN RECIPIENT , COBRIR AMB AIGUA FREDA I DEIXAR REPOSAR DURANT UNS 20 MINUTS, ESBANDIR ALTRE COP I ESCORRE DE NOU.

POSAR EL ARRÒS AMB AIGUA EN UN CASSÓ AL FOC I QUAN COMENCÍ A BULLIR  BAIXAR EL FOC QUASI AL MÍNIM DURANT UNS 10/12 MINUTS ( SEGUIR LES INSTRUCCIONS DEL DISTRIBUÏDOR DEL ARRÒS) , RETIRAR  DEL FOC I DEIXAR REFREDAR A TEMPERATURA AMBIENT.

PER CONDIMENTAR EL SUSHI, BARREJAR 2  CULLERADETES DE VINAGRE AMB 2 DE SUCRE  AFEGIR A L ´ARRÒS I REMENAR.

AGAFAREM UNA ALGA NORI ,  LA COL-LOCAREM SOBRE LA REIXETA ESPECIAL PER FER SUSHI , AMB LES MANS HUMIDES I POSAREM EN UNA PUNTA UNA CAPA MOLT PRIMA D´ARRÒS I  SOBRE EL ARRÒS EL FARCIT ESCUL-LIT, EN EL MEU CAS ELS HE FET, UNS DE TONYINA AMB TOMÀQUET I ELS ALTRES AMB UNA BARRETA DE SURIMI, ANAR CARGOLÀN FINS FORMAR UN RULO,  I AIXÍ EN FAREM TANTS COM NECESSITEM.

A LA HORA DE TALLAR-LOS O EM DE FER AMB UN GANIVET ESMOLAT I AMB LA FULLA MOLLA, ENS TENEN QUE QUEDAR PERFECTES, SEGUR

BON PROFIT


AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/ DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...