INGREDIENTS
1 POT DE CIGRONS
1 POT DE TOMÀQUET FREGIT
1 CEBA
1 PEBROT VERMELL
1 ALLS AMB PELL
SAL
PEBRE
1 RAIG DE VERMUT BLANC SEC MARCA MARTINI
CARXOFES ( PODER SER EN CONSERVA,..SI ES DE CASA MILLOR )
OLI DE OLIVA
GAMBES
SÍPIA
PASSAR ELS CIGRONS PER SOTA LA AIXETA, ESCÓRRER I RESERVAR.
SOFREGIR UNA MICA LES GAMBES, TREURE ELS CAPS QUE DEIXAREM A LA PAELLA I RESERVAR ELS COSSOS.
EN EL MATEIX OLI SOFREGIR LA SÍPIA I AMB UNA CULLERA DE FUSTA AIXAFAR ELS CAPS DE LES GAMBES PERQUÈ DEIXIN TOT EL SEU SABOR I COLOR EN EL OLI, RETIRAR LA SÈPIA QUAN AGAFI COLOR I RESERVAR.
COLAR EL OLI PER RETIRAR LES RESTES DELS CAPS DE LES GAMBES QUE ENS I PODIN QUEDAR, NI AFEGIREM UNA MICA DE NOU SI FA FALTA I SOFREGIREM LA CEBA + ALLS AMB PELL + PEBROT + CARXOFES, CONDIMENTAR AMB LA SAL I EL PEBRE, QUAN COMENCI A DAURAR I POSAREM EL POT DE TOMÀQUET FREGIT, EL RAIG DE VERMUT , ELS CIGRONS I LA SÍPIA, REMENAR I DEIXAR REDUIR UNS 10 MINUTS A FOC MIG, PERQUÈ S´AJUNTIN TOTS ELS SABORS.....AL ÚLTIM MOMENT I POSAREM LES CUES DE GAMBES QUE TENIM RESERVADES....
I A TAULA ......BON PROFIT
AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA
¡Por favor, qué cosa tan buena!.
ResponEliminaMe encanta.
Un besote.
Aquest plat es dels que alimenten. Les llegums son necesàries tant al hivern com al estiu.
ResponEliminaPetons i bon cap de setmana.
Caram, quina recepta tan suculenta!! Ara faig més amanides...però realment és suculenta!! :)
ResponEliminaque plat de cigrons, m'encanten aquests amb sípia i acompñamiento.
ResponEliminapetons guapa
bon cap de setmana
Quina casualitat, una recepta molt semblant vam menjar diumenge passat... el toc del vermut li dón un gust molt especial ;)
ResponEliminaOtro plato que quita el sentido preciosa y esas magdalenas de yogurt se ven espectaculares. Un besazo y buen finde.
ResponEliminaHola reina, al meu blog tinc una cosa per tu.
ResponEliminaPetons de bruixa bona.
Quin plat més boníssim, la combinació de sabors ha de ser espectacular, i a sobre amb gambes de Blanes!
ResponEliminaOlá, amiga!
ResponEliminaCada vez que retorno ao seu blog encontro uma receita mais apetitosa que a anterior...
Seu cantinho é tudo de bom!!!
Bom domingo!
Bom fim de semana!
Muita inspiração!!!
Beijinhos.
Itabira
Brasil
Susanna, aquest plat tel copìo ha de ser de allo mes bo...quina pinta que te amb una mica de pa de casa i un bon vi, apat fet.:)
ResponEliminaPetons
Joan
Saluditos, Susanna guapa.
ResponEliminaTienen una pinta espectacular.
Mil besotes.
;-D
Buah!impresionante!! he estado ojeando las recetas y me gustan el 90% de ellas. Pero ésta, me la comía hoy pimpam.
ResponEliminaSusanna,
ResponEliminaUna excel·lent combinació d'ingredients que conformen un plat ben complert.
Un ou dur ratllat per sobre en el moment de la presentació en seria una bona cirereta per aquest plat.
Salut.
HOLA MANEL, GUAPO TU
ResponEliminaMOLTES VEGADES NI POSO D´OU DUR, PERÒ TALLAT A QUARTS,..
AQUEST DIA NO EN TENIA CAP DONCS ELS HAVIA GASTAT TOTS PER FER UNES MAGDALENES MOLT BONES
DE TOTA MANERA AIXÒ DE RATLLAR-HO ES UNA MOLT BONA IDEA...
PETONETS SUSANNA
HOLA MUYUYU, GUAPA TU
ResponEliminaCELEBRO QUE YA TE ENCUENTRES MÁS RELAJADA Y QUE TODO HAYA TERMINADO BIEN...
ENCANTADA DE TENERTE POR AQUI, Y DE QUE TE GUSTEN MIS RECETAS
HASTA PRONTO, PETONETS SUSANNA
fANTÁSTICA ESTA RECETA PARA SEGUIR COMIENDO LEGUMBRES...MIRA,YO CREO QUE EN ESTA ÉPOCA,CASI LAS HAGO MAS QUE EN INVIERNO.NOS GUSTA MUCHÍSIMO EN ENSALADA.
ResponEliminaBESOS
HOLA AMANDA, GUAPA TU
ResponEliminaCELEBRO DE VERTE POR AQUI, ESPERO Y DESEO QUE ESTEIS BIEN TODOS,..CUIDATE DE ESTOS CALORES,
MIL PETONETS SUSANNA
HOLA JOAN I SARA, GUAPOS
ResponEliminaJE,JE, TU MATEIX, ENCANTADA DE QUE T´AGRADI, QUEDA MOLT I MOLT BO A CASA ELS I ENCANTA ENCARE QUE FACI CALOR...
PETONETS SUSANNA
HOLA SILVIA, GUAPA TU
ResponEliminaEN CASA SE COMEN TODO EL AÑO, PERO AÚN QUE SEA VERANO TIENEN QUE ESTAR CALIENTES....NO LES GUSTAN FRIAS
PETONETS SUSANNA
Bel blog,passa anche da me io ti seguirò nelle tue ricette e ne tradurrò sicuramente qualcuna..
ResponEliminaM'encanten els cigrons, i així com els has preparat han d'estar saborosos de veritat.
ResponEliminaHOLA OTEADOR, GUAPO TU
ResponEliminaESTIC CONTENTA DE QUE T´AGRADIN...LA VERITAT ES QUE A CASA ELS I ENCANTEN CUINATS AIXÍ,
PETONETS SUSANNA
HOLA CUOCA PASTICCIONA, GUAPA TU
ResponEliminaGRÀCIES PER LA TEVA VISITA, I EL TEU COMENTARI
PETONETS SUSANNA
HOLA ANNA, GUAPA TU
ResponEliminaTENS TOTA LA RAÓ, TOT L´ANY EM DE MANJAR LLEGUMS, SONS SANES,...A CASA TOCA DEMÁ...HUMMM
PETONETS SUSANNA
HOLA MORGUIX ,GUAPA TU
ResponEliminaCELEBRO QUE TE GUSTE
PETONETS SUSANNA
Susanna, chiquilla, qué platito de garbanzos más completo, más lindo y más sabroso. A mí me gusta mucho combinar las legumbres con toda clase de productos de la tierra o del mar.
ResponEliminaPor cierto, la foto de lo m´s sugerente.
Un besote
HOLA LAURA, GUAPA TU
ResponEliminaJE,JE, ES QUE ESTO DE LA FOTOGRAFIA,....ES OTRA DE MIS AFICIONES FUERTES,...
EN CASA LES GUSTAN MUCHO LOS GARBANZOS, Y SE LOS COCINO DE MIL MANERAS...SIEMPRE RICOS, RICOS,
PETONETS SUSANNA
¡¡Virgen santisima!! Que maravilla de receta, riquisima, completa, me ha encantado.
ResponEliminaCon tu permiso tomo nota, tengo que probarla.
Petonets
HOLA CARMEN ROSA, GUAPA TU
ResponEliminaGARBANZOS....???..MUCHA GENTE CONTESTA ASÍ CUANDO LOS VE...
EN CASA TODO LO CONTRARIO LOS COCINO DE MIL MANERAS DISTINTAS...LES ENCANTAN...Y QUE RICOS SON
PETONETS SUSANNA
HOLA Magia da Inês, GUAPA TU
ResponEliminaGRÀCIES PER LA TEVA VISITA I ENCANTADA DE QUE T´AGRADI LA RECEPTA
MIL PETONETS SUSANNA
HOLA VISC A LA CUINA, GUAPA TU
ResponEliminaDONS SI ES DE 10...ESTIC CONTENTA DONCS AL COSTAT DE CASA HAN OBERT UNA PEIXETERIA DE GEN DE BLANES AMB PEIX DE BLANES,...LA TING A TIRADA DE PEDRA...TOT UN LUXE...
PETONETS SUSANNA
HOLA ANNA, GUAPA TU
ResponEliminaARE HE VIST EL TEU MISSATGE ( ES QUE EN TING MOLTS PER OBRIR,..ESTIU,...MOLTA FEINA...I MOLT CANSADA)...VAIG CORREN CAP A LA TEVA CUINA)
PETONETS SUSANNA
HOLA NATI, GUAPA TU
ResponEliminaLOS GARBANZOS ASÍ QUEDAN DE LUXE Y NI TE CUENTO CUANTO DURARON LAS MAGDALENAS, JE,JE
PETONETS SUSANNA
HOLA GEMMA,GUAPA TU
ResponEliminaJO FAIG SERVIR MOLT EL VERMUT A LA CUINA, AIXÒ SI MARTINI BLANC I SEC...JE,JE
PETONETS SUSANNA
HOLA OSCAR, GUAPO TU
ResponEliminaA CASA ENCARE QUE FAÇI CALOR ELS I AGRADA MOLT MENJAR CALENT,...AIXÒ SI AMANIDES CADA DIA TANT SI FA FRED COM SI FA CALOR , AQUEST QUEDA MOLT I MOLT GUSTÓS
MIL PETONETS SUSANNA