Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

divendres, 2 de juliol de 2010

CIGRONS AMB CARXOFES, SÍPIA I GAMBES....DE BLANES


INGREDIENTS
1 POT DE CIGRONS
1 POT DE TOMÀQUET FREGIT
1 CEBA
1 PEBROT VERMELL
1 ALLS AMB PELL
SAL
PEBRE
1 RAIG DE VERMUT BLANC SEC MARCA MARTINI
CARXOFES ( PODER SER EN CONSERVA,..SI ES DE CASA MILLOR )
OLI DE OLIVA
GAMBES
SÍPIA

PASSAR ELS CIGRONS PER SOTA LA AIXETA, ESCÓRRER I RESERVAR.

SOFREGIR UNA MICA LES GAMBES, TREURE ELS CAPS QUE DEIXAREM A LA PAELLA I RESERVAR ELS COSSOS.

EN EL MATEIX OLI SOFREGIR LA SÍPIA I AMB UNA CULLERA DE FUSTA AIXAFAR ELS CAPS DE LES GAMBES PERQUÈ DEIXIN TOT EL SEU SABOR I COLOR EN EL OLI, RETIRAR LA SÈPIA QUAN AGAFI COLOR I RESERVAR.


COLAR EL OLI PER RETIRAR LES RESTES DELS CAPS DE LES GAMBES QUE ENS I PODIN QUEDAR, NI AFEGIREM UNA MICA DE NOU SI FA FALTA I SOFREGIREM LA CEBA + ALLS AMB PELL + PEBROT + CARXOFES, CONDIMENTAR AMB LA SAL I EL PEBRE, QUAN COMENCI A DAURAR I POSAREM EL POT DE TOMÀQUET FREGIT, EL RAIG DE VERMUT , ELS CIGRONS I LA SÍPIA, REMENAR I DEIXAR REDUIR UNS 10 MINUTS A FOC MIG, PERQUÈ S´AJUNTIN TOTS ELS SABORS.....AL ÚLTIM MOMENT I POSAREM LES CUES DE GAMBES QUE TENIM RESERVADES....

I A TAULA ......BON PROFIT

AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...