Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

divendres, 2 de juliol de 2010

Magdalenes de xocolate, avellanes i cireres



Ingredients per unes 15 peces
( La mesura per la recepta serà l´envàs del iogurt )
1 iogurt grec de qualitat
3 de farina fluixa
1/2 d´oli d´oliva suau o gira-sol
1 1/2 de sucre
3 ous
Cireres madures sense l´os, tallades a trossos
1 pessic de sal
1 culleradeta de llevat sec tipus " Royal "
Pastilles de xocolate amb avellanes ( les tallarem a trossos amb un ganivet  )
1 cullerada de cacau pur tipus " Valor "

Preparació
Escalfar el forn a 200 graus.

Tamisar la farina amb el llevat, el cacau i reservar.

Batre el ous, sucre, sal, oli, iogurt, pell de llimona tot junt, afegir la farina i la xocolata a trossos.

Posarem unes porcions de cirera dins de cada càpsula de paper, cobrir amb la massa fins 3 /4 parts del total, si es vol es pot espolsar amb sucre per sobre  i fornejar per espai de uns 20/25 minuts, dependrà de la mida i del forn.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog,  http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna 




Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...