Ingredients per unes 15 peces
( La mesura per la recepta serà l´envàs del iogurt )
1 iogurt grec de qualitat
3 de farina fluixa
1/2 d´oli d´oliva suau o gira-sol
1/2 d´oli d´oliva suau o gira-sol
1 1/2 de sucre
3 ous
Cireres madures sense l´os, tallades a trossos
1 pessic de sal
1 culleradeta de llevat sec tipus " Royal "
Pastilles de xocolate amb avellanes ( les tallarem a trossos amb un ganivet )
1 cullerada de cacau pur tipus " Valor "
Pastilles de xocolate amb avellanes ( les tallarem a trossos amb un ganivet )
1 cullerada de cacau pur tipus " Valor "
Preparació
Escalfar el forn a 200 graus.
Tamisar la farina amb el llevat, el cacau i reservar.
Batre el ous, sucre, sal, oli, iogurt, pell de llimona tot junt, afegir la farina i la xocolata a trossos.
Posarem unes porcions de cirera dins de cada càpsula de paper, cobrir amb la massa fins 3 /4 parts del total, si es vol es pot espolsar amb sucre per sobre i fornejar per espai de uns 20/25 minuts, dependrà de la mida i del forn.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog, http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
¡Qué ricas Susanna!,estupenda receta.
ResponElimina¡Enhorabuena por tu blog!; dentro de unos segundos formará parte de mis blogs favoritos.
Un beso desde A Coruña.
HOLA RIDENTE, GUAPO TU
ResponEliminaBIENVENIDO A MI COCINA, ENCANTADA DE TENER A UN SUPER BLOGERO EN CASA, EL TUYO HACE BASTANTE QUE LO TENGO CONTROLADO EN MI LISTA DE "FANTASTICOS"..
MIL PETONETS SUSANNA
Xocolata i cireres tot un vici. Quan faig una recepta amb cireres moltes no arriben es perden al meu estòmac, jejeje.
ResponEliminaPetons per tots i bon cap de setmana.
Susanna, magdalenes de xocolata hi ha mes amb cireres, ohhh!! Espectaculars!!!
ResponEliminaM'encanten les magdalenes, i aquestes em semblen que seran espectaculars!
ResponEliminaTenen una pinta que Mmmm s'hem fa la boca aigua, a veure si per vacances d'estiu tinc temps i en faig. Gracies per la recepta.
ResponEliminaMmm nomes de veure-les ja s'hem fa la boca aigua, a veure si per les vacances d'estiu tinc temps i les faig. Gracies per a recepta.
ResponEliminaHOLA MARTA, GUAPA TU
ResponEliminaJA VEUS QUE NO ES MASSA EL TEMPS QUE DONA DE PREPARAR-LES...I EN RECOMPENSA ...TENS UNES BONES MAGDALENES PER ESMORZAR...
MIL PETONETS PER LA REINA DELS SABONS...MACOS
SUSANNA
HOLA ANNA, GUAPA TU
ResponEliminaLA VERITAT ES QUE FAN UN BON MATRIMONI,..NO VAREN DURAR RES...COM SEMPRE...
PETONETS SUSANNA
HOLA VISC A LA CUINA, GUAPA TU
ResponEliminaFORA DE TEMPORADA LES FAIG IGUALMENT AMB CIRERES SEQUES QUE LES HIDRATO AMB LICOR,..ENCARE EL NO ES EL MATEIX ES CLAR..
PETONETS SUSANNA
HOLA JUDITH, GUAPA TU
ResponEliminaQUEDEN DE 10...SEMPRE QUE LES FAIG SON TOT UN EXIT
PETONETS SUSANNA