Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimecres, 7 de juliol de 2010

ALETES DE POLLASTRE A LES ESPÈCIES



INGREDIENTS
ALETES DE POLLASTRE
SAL
PEBRE
OLI DE OLIVA
VINAGRE DE VI
ESPÈCIES ARIOSTO PER CARNS
(sal, romaní, all, sàlvia, ginebre, llorer,
orenga, farigola, marduix, alfàbrega)

OLI DE GIRA-SOL PER FREGIR



POSAR LES ALETES DE POLLASTRE A MACERAR AMB LES ESPÈCIES, SAL, PEBRE, UN RAIG DE OLI DE OLIVA I UN RAIG DE VINAGRE DE VI,GUARDAR A LA NEVERA MÍNIM UNA HORA.



FREGIR AMB OLI DE GIRA-SOL , I SERVIR CALENTES.



BON PROFIT













AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...