INGREDIENTS
BOTIFARRES DE PAGÈS ( SI SON IBÈRIQUES MILLOR)
PATATES
1 FULLA DE LLORER
SAL
PEBRE
OLI DE GIRA-SOL PER FREGIR
FARINA DE TEMPURA
ESCALFAR EL FORN A 200.
BARREJAR LA FARINA DE TEMPURA AMB AIGUA FREDA, ENS TE QUE AGAFAR UNA TEXTURA LLEUGERA I RESERVAR A LA NEVERA.
BULLIR LES PATATES AMB LA PELL , UNA MICA DE SAL I UNA FULLA DE LLORER (QUE TOTES TINGUIN LA MATEIXA MIDA) UN COP CUITES DEIXAR REFREDAR.
MENTRE, ESPARRACAR ( PARTIR) PER LA MEITAT LES BOTIFARRES I LES CUINAREM SOBRE LA REIXETA DE FORN ( QUE JA TENIM CALENT ), ES IMPORTANT POSAR AIGUA A LA BANDEJA QUE JA PORTA EL FORN , AIXÍ NO FAREM GENS DE FUM A LA CUINA , FINS QUE ESTIGUIN CUITES AL NOSTRE GUST.
PARTIR CADA PATATA EN QUATRE PARTS, RECTIFICAR DE SAL SI ES NECESSARI, ESPOLSAR AMB PEBRE , PASSAR PER LA TEMPURA I FREGIR AMB ABUNDANT OLI CALENT.
ES POT SERVIR ACOMPANYAT DE UNS BONS TOMÀQUETS AMANITS..
BON PROFIT
AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA
değişik bir yemek ellerinize sağlık.
ResponEliminaHOLA anneanneninemekleri
ResponEliminaSİZİN ZİYARET İÇİN TEŞEKKÜRLER VE DÜZENLENEN SİZİN GİBİ BU MENÜ
GREETINGS VE YAKINDA
MIL PETONETS SUSANNA
que bona la butifarra i les patates aixi encara mes.un petó
ResponEliminaHOLA AGNÉS, GUAPA TU
ResponEliminaTU PROVA D EFER LES PATATES AIXÌ,..I JA EM DIRÀS, QUEDEN DE MORT MORTAL....I MÉS FACÍLS IMPOSIBLE
MIL PETONETS I BON CAP DE SETMANA
SUSANNA
Jeje, con lo que me gusta la butifarra braseada... Pero vamos, que las sugerencias son bienvenidas. Y lo de las papas ya tiene mucha tela. Un petonàs.
ResponEliminaHOLA SU, GUAPA TU
ResponEliminaPUES SI LA CARNE O PESCADO COCINADO ASÍ QUEDA MUY BIEN CASÍ COMO SI FUERA A LA BARBACOA,..( NO TODOS TENEMOS) CLARO ESTÀ QUE COMO HECHO CON LEÑA NADA DE NADA, PERO MUCHO MEJOR QUE A LA PLANCHA
Y PRUEBA DE HACER LAS PATATAS QUEDAN DE ALUCIAR..
MIL PETONETS SUSANNA
Hola,
ResponEliminam'encanta la botifarra.. però més encara l'acompanyament que has preparat! Bon cap de setmana! petons,
HOLA LA CUINA DE L ´ERI, GUAPA TU
ResponEliminaDE VERITAT QUE QUEDEN MOLT BONES LES PATATES FETES AIXÍ, A CASA ELS TORNA BOIXOS...
MIL PETONETS SUSANNA
HOLA DONIBANEKO, GUAPA TU
ResponEliminaI ESTIMADA, ESTIC CONTENTA DE PODER TORNAR A RECUPERAR UNA MICA EL RITME, HE ESTAT UNA MICA EMBOLICADA PER HISTORIES ,....
NENA QUINES CISTELLETES MES GUAPES UN DIA D´AQUETS TE LES IMITARÉ, JE,JE
DONCS TU PROVA DE FER AQUESTES PATATES AIXÌ, I JA VEURÀS ESTÀN DE 10 CRUIXENTS PER FORA, TENDRES I MELOSES PER DINS...
FINS MOLT AVIAT I MIL PETONETS SUSANNA
Moltes gracies per el teu comentari, ara després de vore estes botifarres tornaré mes vegades.
ResponEliminaUn abraç
HOLA MARIA DOLORES, GUAPA TU
ResponEliminaENCANTADA DE LA TEVA VISITA I CELEBRO QUE T´AGRADI LA RECEPTA, JA VEUS QUE TOTES ELLES SON SENZILLES, I BONES...HUMM
MIL PETONETS I FINS AVIAT SUSANNA
No conec a ningú a qui no agradi aquest plat combinat que has preparat. Té l'èxit assegurat! ;)
ResponEliminaHOLA GEMMA, GUAPA TU
ResponEliminaBON DIA I BONA HORA, QUE MATINERA, JE,JE
LA VERITAT ES QUE AMB EL MES SENZILL, ES AMB EL QUE MES DISFRUTEN MENJAN ELS DE CASA
MIL PETONETS SUSANNA
Che que boooooooooooo, un beset.
ResponEliminaHola!!! He encontrado tu blog a atrvés de otro blog y me quedó siguiendote pues me gusta mucho!
ResponEliminaGenial la idea de poner las patatas de guarnición así rebozadas!! Me gusta mucho! Ahora la proxima vez que me cocine carne ya se que haré de guarnición jejejje que siempre patatas fritas cansa :P
me quedo por aquí dando una vueltecilla! Si tu tb te quieres pasar por mi cocina y si te gusta seguirme, gracias! Seria un placer para mi :)
Un beso y te leo en tu proximo post! :D
Amb la botifarra sempre s'encerta!! Molt bona idea fer així les patates. una abraçada
ResponEliminaCiao Susanna, ogni volta che passo da te non posso fare a meno di copiare la ricetta, sempre originali e gustose, brava!!!!!!!
ResponEliminaEsas papas en tempura me parecen una gran idea. Butifarrra no como.
ResponEliminaBesitos guapa.
;-D
hola susanna, gracias por tu comentario y como he visto en mi visita por tu blog hay que felicitarte por que hicites un año el mismo dia que nosotros, como decias en tu comentario se aprende muchisimo y se conoce a mucha gente simpatica con quien compartir muchisimas cosas, espero se sigamos celebrando muchisimos mas , ya te ire visitando un besazo
ResponEliminaHOLA JOSEYMARIATECOCINAN, GUAPA FAMILIA
ResponEliminaBIENVENIDOS A MI COCINA, ESPERO QUE OS GUSTE, Y ALGUNA IDEA CULINARIA PODAIS APROVECHAR...JE,JE
QUE CASUALIDAD VERDAD, NACIMOS EL MISMO DIA ?,....Y NO ME DIREIS QUE NO SE OS HA PASADO EL AÑO VOLANDO,...
ESPERO ESTAR EN CONTACTO, HASTA PRONTO, GRACIAS POR ESTAR AQUI, BON ANY I MIL PETONETES SUSANNA
HOLA AMANDA , GUAPA TU
ResponEliminaESTAS PATATAS ASÍ QUEDAN DE CINE 5 ESTRELLAS, MIRA HOY HA SIDO PARTE DE LA COMIDA, PUES SIEMPRE ME LAS PIDEN, CRUJIENTES POR FUERA Y BLANDITAS POR DENTRO, TODO UN CAPRICHO SANO,..DE VERDAD
MIL PETONETS HERMOSA, SUSANNA
HOLA speedy70, GUAPA TU
ResponEliminaENCANTADA E TU VISITA, ESPERO QUE TE GUSTE LA RECETA
MIL PETONETS, SUSNNA
no hi ha res com unes bones botifarres a la brasa amb un bon acompanyament, genial o de les patates, gracies per la recepta, petonets.
ResponEliminaMarta
HOLA COM GAT I GOT, GUAPOS
ResponEliminaDONCS LA VERITAT ES QUE SI, A MÉS EN EL POBLE TENIM AFORTUNADAMENT UNA CARNISSERIA DE LES D´ABANS...D´AQUESTES QUE ENCARE ES FAN ELS EMBUTITS, LES BOTIFARRES, EL PERNILS,...JA NO ET DIG MÉS....TOT ESTÀ 10 X10 DE BO
MIL PETONETS SUSANNA
HOLA MARTA, GUAPA TU
ResponEliminaSEMPRE QUE FAIG AQUEST SENZILL PLAT, ES TOT UN EXIT A CASA , DE VERITAT
MIL PETONETS SUSANNA
HOLA ANNIKK, GUAPA TU
ResponEliminaJO FA TEMPS QU´ET SOC FAN, LA TEVA CUINA ES MOLT XULA,....AMB AQUESTA ESCUDELLA TANT BONA,..ES LA SOPA ESTRELLA DE CASA, LA QUE MÉS AGRADA A LA MEVA FAMILIA,
MIL PETONETS MACA I FINS AVIAT, SUSANNA
HOLA CAPISI, GUAPA TU
ResponEliminaI ESTIMADA, ESTIC CONTENTA SEMPRE QUE REBO LA TEVA VISITA, CELEBRO QUE T´AGRADI EL MENÚ DEL DIA, JE,JE
MIL PETONETS SUSANNA
Susanna,
ResponEliminaM'ha agradat molt la solució de posar aigua a sota la reixeta, aconsegueixes el grau d'humitat suficient perquè no es ressequin massa les botifarres. Excel·lent el plat.
Petons.
HOLA MANEL, GUAPO TU
ResponEliminaET DESITJO UN BON ANY ESTIMAT
DONCS SI , I A MÉS EVITES FUMS A LA CUINA I GRASSA EN EL FORN,...I MIRA QUE SENZILL, A CASA FA MOLT DE TEMPS JA QUE FAIG SERVIR AQUEST SISTEMA, TAMBÉ PEL POLLASTRE, EL XAI, EL CABRIT,..ES UN SISTEMA TOT TERRENY, JE,JE
MIL PETONETS I FINS AVIAT, SUSANNA
Hola Susana soy María del bazar de los sabores y me encanta llegar a tu blog, es fantástico.
ResponEliminaGracias por llegar hasta el mio y quedarte en mi lista de amigos que con tu permiso yo también me quedo en la tuya.
Un saludo desde el bazar de los sabores
Susana:
ResponEliminaFelicitats, per el 1er. aniversari i també per el blog.
La butifarra, un plat fàcil, bó i de la nostra terra.
Un petó i que cumplas muchos más!!!!!!!!!
Hola Susana, una manera muy buena de comerse las butifarras, y las patatas, un saludo.
ResponEliminaJUAN
Susanna!!! la primera recepta en molt temps, m'alegro un munt.
ResponEliminaA més has escollit la millor manera per preparar la butifarra.
Un petó
HOLA GLÒRIA , GUAPA TU
ResponEliminaGRÀCIES PER LA VISITA, A CASA SEMPRE LES VOLEN VEN CUITES LES BOTIFARRES, I AQUESTA ES LA MILLOR MANERA,....JE,JE
PETONETS SUSANNA
HOLA JUAN EL CATALÁN , GUAPAO TU
ResponEliminaCELEBRO VERTE POR MI COCINA, Y ENCANTADA DE QUE TE GUSTE EL MENÚ DELDIA,
MIL PETONETS SUSANNA
HOLA ISABEL, GUAPA TU
ResponEliminaBENVINGUDA A LA MEVA CUINA I GRÀCIES PER LA VISITA I EL TEU COMENTARI
ESPERO QUE TORNIS A VISITAR-ME, MENTRE MIL PETONETS SUSANNA
HOLA MARIA, DE BAZAR DE LOS SABORES,
ResponEliminaCONTENTA CON TU VISITA, CELEBRO QUE TE GUSTE MI COCINA, LA TUYA TAMBIEN ESTÁ DE 10...
NOS VEMOS PRONTO, MIENTRAS MIL PETONETS SUSANNA
Susanna, m´encanta la butifarra esparracada i amb tant bon acompanyament jo ja tinc solucionat un sopar, i el meu fill pica de mans doncs diria qeu la butifarra ( llonganissa per nosaltres ) és un dels seus àapts favorits.
ResponEliminauna forta abraçada.
Ne avrei preso volentieri un piatto per cena......baci e buona settimana
ResponEliminaHOLA STEFY, GUAPA TU
ResponEliminaCELEBRO QUE T´AGRADI LA RECEPTA,..JO HE PASSAT PER LA TEVA CUINA I HE AGAFAT UNA MICA DEL POLLASTRE TANT BO, JE,JE
MIL PETONETS SUSANNA
Qué ganitas de probar la butifarra, todavía no he tenido la suerte de poder hacerlo. Seguro que me encanta viendo tu plato.
ResponEliminaBesos.
Un plat boníssim, i complet, què més vols?
ResponEliminaHOLA VISC A LA CUINA, GUAPA TU
ResponEliminaVERDADERAMENT TENS RAÓ , TENS EL TRIUMF ASEGURAT..
MIL PETONETS SUSANNA
HOLA SILVIA, GUAPA TU
ResponEliminaSEGURO QUE TE GUSTA COMO QUEDA CON ESTE SISTEMA
MIL PETONETS SUSANNA