Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

divendres, 28 de gener de 2011

BOTIFARRA ESPARRACADA AMB PATATES A LA TEMPURA



INGREDIENTS
BOTIFARRES DE PAGÈS ( SI SON IBÈRIQUES MILLOR)
PATATES
1 FULLA DE LLORER
SAL
PEBRE
OLI DE GIRA-SOL PER FREGIR
FARINA DE TEMPURA

ESCALFAR EL FORN A 200.

BARREJAR LA FARINA DE TEMPURA AMB AIGUA FREDA, ENS TE QUE AGAFAR UNA TEXTURA LLEUGERA I RESERVAR A LA NEVERA.

BULLIR LES PATATES AMB LA PELL ,  UNA MICA DE SAL  I UNA FULLA DE LLORER (QUE TOTES TINGUIN LA MATEIXA MIDA) UN COP CUITES DEIXAR REFREDAR.

MENTRE, ESPARRACAR ( PARTIR) PER LA MEITAT LES BOTIFARRES I LES CUINAREM SOBRE LA REIXETA DE FORN ( QUE JA TENIM CALENT ), ES IMPORTANT POSAR AIGUA A LA BANDEJA QUE JA PORTA EL FORN , AIXÍ NO FAREM GENS DE FUM A LA CUINA ,  FINS QUE ESTIGUIN CUITES AL NOSTRE GUST.


PARTIR CADA PATATA EN QUATRE PARTS, RECTIFICAR DE SAL SI ES NECESSARI, ESPOLSAR AMB PEBRE , PASSAR PER LA TEMPURA I FREGIR AMB ABUNDANT OLI CALENT.

ES POT SERVIR ACOMPANYAT DE UNS BONS TOMÀQUETS AMANITS..

BON PROFIT


AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...