INGREDIENTS
CUIXETES DE POLLASTRE
SAL
PEBRE
1 OU BATUT
PA RATLLAT
ESPÈCIES PER CARN
OLI DE GIRA-SOL PER FREGIR
PER ACOMPANYAR :
ARRÒS BULLIT
OLIVES FARCIDES
SALSA BARBACOA
AGAFAR LES CUIXETES DE POLLASTRE , TREURE LA PELL I TALLAR LA CARN DE LA BASE DEL OS ESTIRAR LA CARN CAP AMUNT DE FORMA QUE ENS QUEDI EL OS PELAT I LA CARN TOTA A DALT EN FORMA DE BOLETA, CONDIMENTAR AL GUST AMB LA SAL , PEBRE I LES ESPÈCIES.
PASSAR PEL OU BATUT I PER EL CRUIXENT DE PA, FREGIR EN OLI CALENT A TEMPERATURA MITJA, DONCS SI EL POSEM MOLT CALENT ENS QUEDARAN MASSA TORRADES PER FORA I CRUES PER DINS ) , RETIRAR DEL FOC QUAN ESTIGUIN DAURADES I ESCÓRRER SOBRE UNA REIXETA.
GUARNIR EL PLAT AMB ARRÒS BULLIT, LES OLIVES I UNA MICA DE SALSA BARBACOA.
BON PROFIT
AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA
Un plat que sol agradar força els nens. I amb la mica de salsa barbacoa, encara més.
ResponEliminaHOLA ÒSCAR, GUAPO TU
ResponEliminaLA VERITAT ES QUE QUEDEN DE 10...I SI LA SALSA BARBACOA ES FETA A CASA..SENSE PARAULES..
PETONETS SUSANNA
salutaçións susanna, encara que la meva cúina estigui tancada avuí que estic mitllor passe a visitarvos..........paco
ResponEliminaHOLA SR. PACO, QUE TAL ?
ResponEliminaESTIC MOLT CONTENTA DE LA SEVA VISITA I CELEBRO QUE ES TROBI MILLOR...
QUINA CALOR VERITAT NO ES TENEN GANES DE FER RES,..
JO AQUEST MES I L´AGOST TAMBÉ, NO TING MASSA TEMPS D´ENTRAR A LA CUINA VIRTUAL..DONCS MOLT PLENA DE FEINA, CANSADA DE TANTA CALOR,..I PER LA NIT QUAN ACABO DE TOT, NOMÉS TING GANES D´ESTIRAR-ME AL LLIT...
PETONETS SUSANNA
que crujientitos y que ricos, un beso
ResponEliminaHOLA INMA, GUAPA TU
ResponEliminaEL POLLO ASÍ QUEDA MUY RICO,..Y CON ESTAS CALORES TAMPOCO TE APETECE HACER PLATOS COMPLICADOS, VERDAD ??
MIL PETONETS SUSANNA
Hola Susanna, aquestes cuixetes fan venir gana. Aquest arrebossat amb el cracker de Santa Rita queda molt bé sempre. Tinc que comprar un pot nou que ahir el vaig acabar. M' agrada el collaret d' olives que li has posat al arrós.
ResponEliminaPetons i cuidat molt.
Pollo crocante, ¡qué rico! :-)
ResponEliminaEi Susanna
ResponEliminaAvui és la primera vegada que visito el teu blog. Vindré més dies fas coses boníssimes!!"! Aquestes cuixetes de pollastre tenen una pinta per llepar-se els dits. Un petonet
HOLA PLAT BLANC, GUAPA TU
ResponEliminaBENVINGUDA A LA MEVA CUINETA, ESTIC MOLT CONTENTA DE LA TEVA VISITA I ENCANTADA DE QUE T´AGRADIN ELS MEUS PLATS, FINS AVIAT
MIL PETONETS SUSANNA
HOLA MANDARINA ,GUAPA TU
ResponEliminaQUEDA DELICIOSO COMO PLATO PRINCIPAL, INCLUSO PARA ENTRANTE O APERITIVO...
ESTA RECETA LA DESCUBRÍ HACE MUCHOS AÑOS
FUÍ INVITADA A UNA FIESTA QUE ORGANIZARON LOS PROPIETARIOS DE LA FIRMA CHUPA CHUPS...EN AQUEL ENTONCES YO TENIA RELACIONES PROFESIONALES CON ELLOS , FUÉ UNA VELADA FANTASTICA, MUSICA EN DIRECTO , CAMAREROS CON SMOKING..., TODA LA CENA FUÉ EN PLAN APERITIVOS Y PEQUEÑOS BOCATOS,...TODO EXQUISITO..UNO DE ELLOS FUÉ ESTE...
PETONETS SUSANNA
El crujiente de pan lo tengo pero las especias las buscaré aunque no se donde las venden, me ofrecieron mandarmelas para poner un post pero les dije que no por falta de tiempo....
ResponEliminaBesitos
HOLA ANNA, GUAPA TU
ResponEliminaQUEDEN MOLT BONES AIXÍ, LA VERITAT ES QUE EL CRACKER AQUEST DE SANTA RITA, PER MI ES EL MILLOR DE TOTS.....I EL COLLARET MOLT BO JE,JE
MIL PETONETS SUSANNA
HOLA MAR, GUAPA TU
ResponEliminaPUES SE LAS PIDES AHORA, SON MUY AMABLES Y SEGURO QUE ESTARÁN ENCANTADOS DE ENVIARTELAS Y TU EN PROBARLAS
..LA VERDAD ES QUE LOS SOBRECITOS QUE TE MANDAN CUNDEN MUCHO AL MENOS EN CASA, PUES A MI ME ENCANTAN LAS ESPECIAS PERO CON MODERACIÓN...UN PELLIZQUITO, SIN ABUSAR
MIL PETONETS SUSANNA
Qui pot dir que no a un parell de cuixetes cruixents com aquestes? Boníssimes!
ResponEliminaHOLA GEMMA, GUAPA TU
ResponEliminaESTIC CONTENTA DE QUE T´AGRADI, QUEDEN MOLT BONES AIXÍ,
HE LLEGIT QUE VAS DE VIATGE,...DONCS, TOTS ELS MEUS MILLORS DESITJOS DE QUE VAGI MAGNIFIC I SIGUIS MOLT I MOLT FELIÇ AMB ELS TEUS...
PETONETS SUSANNA
Qué delicia!!!! Ese pollito bien crujientito y con esas especias tan ricas tiene que ser un pecado ;D
ResponEliminaBesos!!
Cruixents...qui es pot resistir?...ja m'agradaría...Un petonet
ResponEliminaalaaa a mí también me han mandado este pan. Cosas tan ricas con esto se puede hacer?? joee qué platazo!!
ResponEliminabesitos guapa
Susanna que buena pinta tiene este pollo, me la anoto guapa. Un besazo.
ResponEliminaHOLA NATI, GUAPA TU
ResponEliminaQUEDA MUY RICO, PRUEBA Y SEGURO QUE REPITES, POR CIERTO HICE TU POLLO CON CIRUELAS....DE 10..
TENGO PENDIENTE DE COLGAR LA FOTO Y TU RECETA, QUEDÉ COMO UNA REINA....DEL MAMBO...JE,JE
PETONETS SUSANNA
Me has recordado que tengo pan cracker para probar con esta receta tan rica.
ResponEliminamuxus
Holaaaa Suasana TAnto tiempo ;))se ven muy ricas,me falta ese pan...bueníosimo plato.rico.completo y muy presentable....
ResponEliminaun besote
Hola Susanna t'ha quedat un plat fantàstic a mi m'agrada molt i als meus nenes segur que també, l'hi faig de vegades aunqeu així com les boles de pollastre no, acompanyat d'un arròs gnial.
ResponEliminapetons guapa
bon cap de setmana
Quina bona pinta!
ResponEliminaHOLA RECEPTES, GUAPO/A TU
ResponEliminaBENVINGUT/DA A LA MEVA CUINA I CELEBRO QUE T´AGRADI LA RECEPTA, ESTARÉ MOLT CONTENTA DE QUE TORNIS A VISITAR-ME
PETONETS I FINS AVIAT SUSANNA
Hummm.... Deliciosa receita!
ResponEliminaAdorei!
Parabéns e prazer em te conhecer!
Adorei o papagaio também :)
Saludos desde o Brasil,
li
saludos susanna, mi hijo la semana pasada vió tu receta, y cómo en casa nos gusta mucho el pollo cocinado de todas las formas, la hice y puse todas las hierbas que crei conveniente, incluso sésamo, estaba de rechupete, cuando me encuentre mejor haré una variación de tu receta que se me ha ocurrido, cuando la haga la pondré en el blog...gracias niña y feliz verano.......saludos paco
ResponEliminaHOLA SR. PACO, GUAPO
ResponEliminaESPERO QUE ES TROBI MOLT MILLOR, JA POT VEURE QUE DURANT EL MES DE JULIOL HE POSAT POQUES RECEPTES HE FET MOLTS PLATS RIQUISIMS PERÒ NO TING MASSA TEMPS PER MI, DONCS JULIOL I AGOST SE ME COMPLICA SEMPRE LA FEINA I QUAN ACABO NOMÉS TING GANES DE NO FER RES,....JE,JE..SI DÈU VOL DE CARA A SETEMBRE JA ESTEREM MÉS TRANQUILS, I TORNAREM A L " CARGA "..
ESTIC MOLT CONTENTA DE QUE LA RECEPTA FORA UN EXIT...
MENTRE MIL PETONETS I ELS MEUS MILLORS DESITJOS PER VOSTÈ,
PETONETS SUSANNA
Ohhhhhhhhh... qué chulo te ha quedado este plato, Susanna. Me gusta mucho... qué crujientes esos muslitos.
ResponEliminaUn besote
HOLA LAURA, GUAPA TU
ResponEliminaLA VERDAD ES QUE LOS MUSLITOS ASÍ QUEDAN DE 10...EL SECRETO ES QUE SEAN PEQUEÑITOS Y SI PUEDE SER TODOS DE LA MISMA MEDIDA,....
PETONETS SUSANNA
Quase Blog da Li HOLA GUAPA TU
ResponEliminaObrigado por visitar minha cozinha, não perdoardes RESPONDER
Mas antes ele passou um tempo ocupado e dificilmente
Entre o blog, você logo
BESOS, PETONETS SUSANNA
HOLA Quase Blog da Li GUAPA TU
ResponEliminaCELEBRO QUE TE GUSTE LA RECETA
MIL PETONETS SUSANNA
HOLA MARIA JOSE, GUAPA TU
ResponEliminaDONCS UN PLATILLO AIXÍ, SEGUR QUE ELS I POT AGRADAR
MIL PETONETS SUSANNA
HOLA SILVIA, GUAPA TU
ResponEliminaLA VERDAD ES QUE QUEDA MUY BONITA LA PRESENTACIÓN, ES SANO, ECONOMICO...LO TIENE TODO,JE,JE
MIL PETONETS SUSANNA
HOLA PATRICIA, GUAPA TU
ResponEliminaPUES YA ESTAS HACIENDO TARDE PARA PROBARLO, SEGURO QUE TE GUSTARÁ
MIL PETONETS SUSANNA
HOLA GITANILLA, GUAPA TU
ResponEliminaCELEBRO QUE TE GUSTE
MIL PETONETS SUSANNA
HOLA MERCÉ, GUAPA TU
ResponEliminaCELEBRO QUE T´AGRADIN, LA VERITAT ES QUE ESTAN DELICIOSES
MIL PETONETS SUSANNA
HOLA MANDRAGORA, GUAPA TU
ResponEliminaENCANTADA QUE TE GUSTE LA RECETA
MIL PETONETS SUSANNA