Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 31 de gener de 2011

Meló al cava



Ingredients
Un meló madur
Una ampolla de cava brut fresc
Menta per decorar

Preparació

* Si el meló està fresc millor, doncs a l´hora de fer les boles es podrà treballar més be.

Agafarem el meló i el partirem per la meitat, amb l´ajuda d´una cullereta o un buidador, anirem fen petites boles que posarem en un recipient, aprofitarem també la mica de suc que ens quedi de treballar el meló, tapar amb paper film i reservar a la nevera fins el moment de servir.

Instants abans de menjar, posarem les boles en copes, banyarem amb cava acabat d´obrir i decorar amb unes fulles de menta.

Bon profit.

 Aquesta recepta pertany al blog  http://enrocalacuina.blogspot.com
 Desitjo que t´agradi, petonets   Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...