Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

divendres, 28 de gener de 2011

pa de pessic genovès (Genoise) amb pinyons

Ingredients
6 ous
200 grams de sucre
200 grams de farina
1 pessic de sal
Pinyons
Opcional = 50 grams de mantega fossa
( No porta cap tipus de llevat )

Per la cobertura
La mateixa quantitat de sucre que de líquid ( en el meu cas aigua i ratafia )

Preparació 
Batre els ous + sucre+ sal fins que blanquegin i doblin el seu volum, afegir la farina tamisada poc a poc, opcional si pot afegir 50 grams de mantega desfeta .

Posar el preparat en un motlle engreixat i enfarinat, abocat per sobre els pinyons.

Coure al forn a 180 graus durant uns 25/ 30 minuts ( dependrà del forn ).

Mentre preparem un almívar amb el sucre i l´aigua i/o licors ), per fer.lo es tant fàcil com posar els ingredients a foc baix i remenar fins que ens quedi un xarop més o menys espès ( al nostre gust ).

Un cop cuit el pastís, sense treure del forn i abocarem l´almívar per sobre i deixarem uns 5 minuts més al forn.

Refredar sobre una reixeta.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog  http://enrocalacuina.blogspot.com
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...